24 Ocak 2013

Günün Ojeleri.. Golden Rose Mat Serisi..

Günaydın. Flormar mat ojelerini bu kadar anlattıktan sonra Golden Rose'un bir süre önce (ne zaman tam hatırlayamadım) çıkarttığı mat ojeleri ile bir karşılaştırma yapmamak olmazdı. Benim de elimde 3-4 tane Golden Rose mat oje var ve 2 tanesi de mat velvet serisinden. Ben de bugün denemek için hem mat hem de mat velvet seriden 2 oje sürdüm bugün.

 Daha dün akşam sürmemle beni hayal kırıklığına uğratması bir oldu. Mat seriden koyu gri-füme 11 numara resmen plastik gibi duruyor izlenimi uyandırdı bende. Üstelik sürümü de gerçekten zor, kat kat, yol yol oluyor ve şimdi bakıyorum da 2 kat bile tam kapatmamış ve uçları da çıkmış bile.  Mat Velvet serisinden 106 numara kırmızı ise kesinlikle mat değil bir kere. İçinde minik ışıltılar olan koyu bir kırmızı. Bunun sürümü daha kolay oldu ama her ikisi de FlorMar'a göre daha uzun sürede matlaştı ve kurudu.

 Her iki ojenin duruşundaki farkı görüyorsunuz. FlorMar oje neredeyse tırnakla bütünleşiyor, o derece aynı şişedeki renkle. 

Ojelerden memnun kalmayınca yüzüklere yüklendim bu gün.

Kısaca Golden Rose mat seriyi alıp niye sürmediğimi hatırladım. Zaten çok fazla değişik ve güzel renk yoktu bu seride. Golden Rose diğer koleksiyonlarında (bkz. Jolly Jewels) yakaladığı başarıyı bu koleksiyonda yakalayamadı malesef. Ben FlorMar'ın diğer renklerine de bakmayı düşünüyorum. Bir de şunu söylemek istiyorum, biliyorsunuz Golden Rose Jolly Jewels'ı yılbaşından önce çıkarttı ve tam yılbaşına uygun olsun diye çıkarttı. Ama bizim bu koleksyonu online sipariş dışında Golden Rose Standtlarında bulmamız haftalar aldı. Ama FlorMar bu mat ojeleri çıkardığının ertesi günü ojeler mağazalara ve standtlara gelmişti, ben ilk gidişimde buldum. Firmaların bu ürün dağıtım sistemlerini de bir kontrol etmeleri gerekiyor sanırım. 
Sevgiler.

4 yorum:

  1. iki renk birbirine çok yakışmış. ama ben mat oje almaktansa matlaştırıcı kullanmyı tercih ediyorum ki bir ojeyi hem kendi halinde hem de matlaştırıcyla istediğim zaman mat yapabiliyorum böylece sınırsız renkte mat ojemiz olabiliyor :)

    YanıtlaSil
  2. gerçekten bu konuda size katılıyorum golden rose sun jolly Jewels serisi hem çok pahalı hemde erişilmesi zor ürünler oldu flormara göre

    bu arada bir çekiliş düzenliyorum katılımlarınızı bekliyorum

    http://desenlioje.blogspot.com/2013/01/fikrim-geldi-2-bende-cekilis-yapiyorum.html

    YanıtlaSil
  3. @ayselcehayat.. evet o matlaştırıcıdan bende de var tabi ama görünce de dayanamıyorum alıyorum..:-))
    @kozmetikperisi.. teşekkürler canım..:-))
    @begümsalurvan.. yıbaşından önce az aramadım o koleksiyonu son bir haftada dağıtımı yapılmıştı ojelerin..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...