14 Ocak 2013

Büyük Sephora İndirimi Alışverişi..

Başlıkta büyük Sephora indirimi dediğime bakmayın, indirim büyük değil ama benim alışverişim büyük. Dün twitterdan da bir ön gösterim yapmıştım, ihtiyacım olan, olmayan ne varsa aldım. Şaka bir yana aldığım bütün ürünler gerçekten kullanabileceğim, bir şekilde merak edip denemek istediğim ve bana gayet uygun fiyatlı gelen ürünler.
  
İlk olarak toplu görelim. Büyük parça olarak Benefit'le var elbette, YouRebel renkli nemlendirici-baz ve Hevana allık. Ayrıca Sephora'nın kendi markasını taşıyan bir temizleyici köpük-göz çevresi jeli-nemlendiricili 3'lü bir set ve yine Sephora'nın çok sevdiğim makyaj bazı var. Bu dört ürün Sephora'nın Black Card sahiplerinden bazılarına gönderdiği mailde bulunan bir kod sayesinde extra %20 indirime girdi ve gerçekten çok uygun fiyatlara indiler. Örneğin Hervana allık 83.90 TL.'den 55.44 TL.'ye indi ki Benefit için çok iyi bir fiyat. Sephora 3'lü bakım seti 24 TL.'ye geldi, bu da her parça ürünün 8 TL. olması demek.  Bunun dışında RebelYou krem de 83.90'dan 55.44 TL.'ye indi yine. Şimdi bütün aldıklarıma tek tek bakalım.

 Öncelikle YouRebel Lite Cream olarak geçen renkli nemlendirici-baz ürünün methini duymuştum. Ne yazık ki Benefit'in bu ürünü üretimden kaldırdığını duydum, neyse ucundan yakaladım yani. Bugün ürünü tek başına üstüne sadece pudra sürerek uyguladım, tabi kapatıcılığı fazla değil ama doğal ışıltısı hoşuma gitti. Kullandıkça daha ayrıntılı yorumlarım gelecek, bu yazıdaki bütün ürünler için geçerli bu.

Benefit'in Hervana allığını geçen indirim zamanı görmüştüm ve o zamandan beri de aklımdadır. Şimdi böyle uygun fiyata bulunca almamazlık etmedim tabi. Aslında mat bir allık ama içindeki renkler birleşince cilde aydınlık da veriyor bence. İçinde eğimli, minik bir fırça da var ve genelde böyle ürünlerin içinden çıkan fırçaların aksine çok da kullanışlı. Bu sabah allığı bu fırçayla sürdüm ve bence gayet iyi uygulama yaptı. Makyaj çantasında tek başına taşımak için de ideal. Dior gibi high-end markaların bile böyle allık-pudra paletlerinin içine koydukları fırçaların pek bir şeye benzemediği düşünülürse bu fırçayı gayet iyi buldum.

Sephora'nın bu 3'lü seti 30 TL. idi, extra indirimi ile 24 TL. oldu. İçinde göz altımı aydınlatacağını iddia eden bir göz kremi, köpük temizleyici ve nemlendirici var. Göz altı için olan ürünü hemen kullanıma açtım, diğerleri için biraz bekleyeceğim ve kullandıkça yorumlayacağım.

 Sephora'nın çok sevdiğim makyaj bazını bulunca kaçırmadım, bir kutu bitirmiştim bundan daha önce. Sephora törpü 3 TL., fondöten süngeri 5 TL. ve göz makyajı temizleme pedleri 5 TL. Bunu da en son kasadayken son kaldı istermisiniz diye getirdi. Bir seyahatte falan kullanırım diye attım sepete. Kapaklı makyaj-pudra fırçası ise her makyaj çantasına lazım. 15 TL.'ye düşmüştü aldım.

 Böyle mavi bir kalem hiç kullanmam diyebileceğim renkler içindey-di. Ama bu sene bu ton maviler çok trend, kahverengi göz kalemi ile birlikte kullanırım diye düşünüp bunu aldım. 10 TL.

 Bu ruj tek kalmış, numarası S11, içindeki ışıltılar hoşuma gitti.

Ojenin rengi çok belli olmamış ama zaten yarın hemen süreceğim. OPI'nin James Bond koleksiyonundan The World is Not Enough. Zaten bütün Bond filmlerine bayılırım, bunu da rengini sevdiğim için aldım. %20 extra indirime giren 4. ürün de bu oldu ve bana 12 TL.'ye geldi.

Şöyle bir de tekli göz farı aldım, rengi tam şampanya diyebiliriz ve ışıltılı. Baz olarak veya extra ışıltı vermek için kullanabilirim. Fiyatını hatırlamadım ama sanırım 5 TL. olması lazım.

Sonra bir de isteyince denemem için Benefit fondöteni minik bir kutuya koyup verdiler. Bunu da hemen kullanacağım tabi, fazla bekletirsem topaklanma yapabilir. 

İndirimde her zamanki gibi mineral fondötenler, bazı tekli farlar, mascaralar, ojeler (hepsi değil) girmiş. Sephora'nın daha fazla ürününün indirime girmesini isterdik tabi ve Black Card sahiplerinin hepsine indirim kodunun gelmemiş olması da ayrı bir tuhaf olmuş. Bir sonraki indirim dönemine ki sanırım Ekim'de olacak yine, daha çok, çeşitli ürünün indirime girmesini bekliyoruz.  Ayrıca sizlerin de indirimden neler aldığınızı zevkle takip ediyorum, herkes ürünlerini güle güle, güzel günlerde kullansın diyorum.
Sevgiler.

54 yorum:

  1. Hervana allığın renkleri harika,çok güzel şeyler almışsın,güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. güzel günlerde kullan :) çok güzeller <3

    YanıtlaSil
  3. @kozmetikturu.. o allığa takmıştım zaten teşekkürler..
    @dofadofa.. teşekkürler canım..

    YanıtlaSil
  4. Niye adanada sephora yokki yaaaa böyle görüyorum içim gidiyor

    YanıtlaSil
  5. @janjan.. İstanbulda bile zor ulaşıyorum ben ama en kısa zamanda açarlar umarım Adanaya da

    YanıtlaSil
  6. başka hangi opi'ler vardı audrey'cim? kuzenimi göndereceğim de tam liste vermem lazım eline :D

    YanıtlaSil
  7. Güzel günlerde kullan, özellikle Benefit'ler çok uyguna gelmiş :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Hervaan çok ilgimi çekti,çok hoş bir allık ..Eğer Nars almaz isem belki bunu düşünebilirim;sanırım pembe bu;şeftali olanı var mıydı baktığında?
    Sephoranın makyaj bazını öneriyor musun,mac ile arasında kaldım..

    YanıtlaSil
  9. @kontes.. canım tam hatırlamıyorum isimleri ama genelde pastel renkli ojeler vardı opiden ve bu james bond koleksiyonundan ağırlıklı olarak ojeler vardı. çok güzel bir mor vardı sanırım casino royal isimli ojeydi o ama diğerlerini hatırlamıyorum.
    @makyajblogum.. teşekkürler ben de böyle olunca dayanamayıp aldım zaten..:-))

    YanıtlaSil
  10. Az önce ben de bu Benefit YouRebel renkli nemlendiriciden aldım ama yüzüme denedikleri ürün seninkindendi bana kırmızı tüplü olandan verdi. Bir fark yok aralarında dediler orda ama kafamda soru işareti oluştu şimdi. Senin bir bilgin var mı acaba fark var mı yok mu?

    YanıtlaSil
  11. Audrey hani şu %20 kod diyorsunuz ya ben burda çatlıyorum. Niye bana bu kod gelmiyor bilmiyorum. Hani alıp da kullanmayan bir tip de değilim, dünya kadar alışverişim var Sephora'dan. Kızıyorum ya...

    Bu arada unutmadan, hepsini güzel günlerde kullan. Özellikle Cilt bakım setine baıyldım, ben de alacağım inşallah...

    YanıtlaSil
  12. Project pan yapan biri olarak aldıklarına bayıldım güzel günlerde kullan canım.
    Ben bu aralar hiç avm falan gezmiyor ne olur ne olmaz.:)

    YanıtlaSil
  13. Şimdi baktım da renk farkı varmış. Bana koyu olanını vermişler ama zaten buğday tenliyim, kötü olmaz heralde..yani umarım :)

    YanıtlaSil
  14. Yaaa ama bu mesaj benim moralimi çok bozdu :)) hangi mağzasıki bu? aldığın ürünlerin çoğu benim gittiğim sephorada yoktu, güle güle kullan arkadaşım... mesela bu üçlü seti görseydim yes to yerine bunu seçerdim, benim gittiğim mağza olduğu gibi tüm renk pudraları indirime koymuştu, ruj niye yok dediğimde merkezden böyle söylediler diyede cak cak ettiler, cidden kızdım yani... üstelik o kadar alışverişe bi tane bile sample ürün verilmezmi, benimde aklıma istemek gelmedi... neyse kısmette ne varsa onu almışız... dır dır etmenin faydası yok... aldıın farı teğet geçmişim, bende bunu alacaktım ama evde çok benzeri olduğundan resimlediğimi aldım...

    :))

    YanıtlaSil
  15. güle güle kullan:) havana benimde aklımdaydı ama kozmetik orucundayım:))

    YanıtlaSil
  16. ay ne guzel seyler almısın ben goz kalemıne bayıldım renk sahane..ındırımde dısarı cıkamamak gıbı bı sorunum var anladım..canım bu arada cekılısıme bekleırm:)

    YanıtlaSil
  17. You rebel bana hiç uymadı ne yazık ki çok yağlı geldi ama iyi bir fiyata almışsın ..Allık süper yetişebilirsem bende atıyım çantaya bir tane :) Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  18. Sevgili Audrey gülegüle kullan,, indirimden alışveriş yapmak ayrı bir keyifli oluyor :)

    sellinismode.blogspot.com

    YanıtlaSil
  19. Güle kullan hepsini canım ben sephora indiriminde hiç birşey almadım neyse ki:)

    YanıtlaSil
  20. @kavunluvotka.. Evet onu da gormustum ama bana biraz koyu kacti satis gorevlisi bakip da vermis heralde ikimize de..

    YanıtlaSil


  21. Özellikle Hervana ve sephora makyaj bazına bayıldım ve o mavi kalemin tonuna! bu yıl mavi gözler moda her dergi kapağında var, canım şahane şeyler almışsın güzel günlerde kullanasın:)

    YanıtlaSil
  22. @pearlfairy.. Narsin hangi alligi var aklinda? Mesela orgasm ve bu tamamen farklidir. Yarin vaktim olursa elimdeki nars alliklari yazarim senin icin.. Sephora bazi kullandim gecen indirimden de almistim. Mac da iyi ama fiyat/kalite olarak sephorayi da oneririm yanliz slikonludur ve jel kivamindadir blogda yazisinin da olmasi lazim.. Baska allik olarak 10 isimli aydinlatici ikili vardi sadece.. Seftali tonu birsey yok yani..

    YanıtlaSil
  23. @luna.. Mail bakmamisim ben de geldiginden haberim de yoktu satis gorevlisi kendi soyledi boyle bir mail var bir bakin diye.. Niye herkese gitmemis anlamadim..tesekkurler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanıyorum Mail degile yine bir resimli basinbulteniyle duyurdulari ... Basıma gelecegi anladığımdan cep telimde o sayfayı açık bıraktım görevlide ilgiyle okudu :)) alemler yaa (bu taktik ise yarıyor bilginize)

      Sil
    2. @gulguzeli..Mailleri basin bultenlerini kontrol etmek lazim demekkibsurekli..

      Sil
  24. @melal.. Cok tesekkur ederim.. Kozmetik almadan duramiyorum bu acikca ortaya cikti artik :))

    YanıtlaSil
  25. @gulguzeli.. Palladim avm deki Sephoraya gittim pudralar ve mineral fondotenler indirimdeydi degisik rujlar vardi ama talan edilmisti tabi pek secenek yoktu.. Her magaza farkli urun koyuyorsa indirime cok sacma olur bence de ve dirdir etme hakkimiz da olur yani..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç mineral pudra kullanmadım. Numarasi nedir? Digerinden farkı ne? Aliyimmi diye epeyce düşündüm, yolum düşerse alırım yani...

      Sil
    2. @gulguzeli.. Bende gecen indirimden var bir tane iyidir ve pekcok renk secenegi var seffafdan koyu renklere kadar.. 12 tl ye dusmustu..

      Sil
  26. @kozmetikperisi.. Tesekkurler canim isin cok zor kolay gelsin :))

    YanıtlaSil
  27. @kokoskelebek.. Tesekkurler canim en kisa zamanda o kalemle bir makyaj yapip koyacagim.. Cekilise katildim kacirirmiyim hic :))

    YanıtlaSil
  28. @elidaa.. Evet allik her zaman kullanmalik hakikaten tesekkurler:))

    YanıtlaSil
  29. @selinartun.. Tesekkurler ama boyle ust uste indirimler batiracak bizi :))

    YanıtlaSil
  30. @yelda.. Tesekkurler cook ucuz kurtulmussun o zaman .. :))

    YanıtlaSil
  31. @7-24makyaj.. Tesekkurler canim deneyecegim bakalim o mavi kalemi kullanabilecekmiyim diye en kisa zamanda apacagim bir makyaj..

    YanıtlaSil
  32. Mavi kalem vE ojeyi çok sevdim hepsini güzel günlerde bitir indirimler çok iyi oluyor böyle zamanlarda alışveriş yapılıcakda ne zaman yapılcak ;)..

    YanıtlaSil
  33. Harika şeyler almışsın,iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  34. @matruska.. Haklisin alisverise hep bir bahanemiz var bizim zaten :))

    YanıtlaSil
  35. @tugcedemir.. Tesekkurler canim..:))

    YanıtlaSil
  36. Hervena cok guzel bir aliik, benimde uzun zamandir listemde. Umarim yakin zamanda bende kavusurum ona. Gule gule kullanin ..

    YanıtlaSil
  37. @aslihan.. Umarim alabilirsin kisa zamanda.. Tesekkurler :))

    YanıtlaSil
  38. iyi günlerde kullan audrey çok güzel şeyler almışsın:))

    YanıtlaSil
  39. @merveleylak.. Tesekkur ederim :))

    YanıtlaSil
  40. Güle güle kullan cnm hepsi süper ;)

    YanıtlaSil
  41. çok güzel şeyler almışsın yine, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  42. NArs ın deep throat ını içte şekilde arzuluyorum,rengi sanki tam istediğim gibi ..
    Pembe zaten balm ın down boy u var,şeftalim bitiyor :/

    YanıtlaSil
  43. Evet canım dün araştırdım bana koyu renk olandan vermiş, renk uydu neyseki ama işin garip tarafı satış danışmanının bilgisi olmaması ve bana bir fark yok sadece ambalaj renkleri farklı demesi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kavunluvotka.. Satış elemanlarının çoğu böyle işlerinden olmasınnlar bir de çok cadaloz görünmeyelim diye şikayet etmiyoruz ama bize zararı dokunuyor bunun aslında şikayetçi olmak lazım artık :(

      Sil
  44. @kozmetikdelisi.. Teşekkürler..
    @onorr.. Teşekkür ederim canım :))

    YanıtlaSil
  45. @pearlfairu.. Deep throat bende yok diorun bir şeftali allığını kullanmıştım ben ama narsmı benefitmi diyorsan nars derim tabi..:))

    YanıtlaSil
  46. tümünü güle güle kullan.Hervana da benim de gözüm kaldıİndirimden iki parça aldımibulmuşken too faced setlerden kaptım iki tane

    YanıtlaSil
  47. @makyajkelebeği.. güle güle kullan.. o zaman senin de yorumlarını bekliyorum..

    YanıtlaSil
  48. Black Cardınız varsa indirim kodunun var olup olmadığını kendi sistemlerinden görebiliyorlar. Kodunuz gelmediyse bile kartınız ile ısrar edin.
    Ayrıca indirim sadece dört ürüne değil "dört ürün ve üstüne" de uygulanıyor. Yani, diyelim ki yedi adet ürün aldınız yedisi için de indirim uygulanıyor. Bana uygulandı.
    Yalnız bazen indirim raflarına indirimsiz ürünleri de karıştırmış oluyorlar. Eger faturanızı kontrol etmezseniz yuksek fiyatla almış oluyorsunuz. Kontrol etmenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  49. @nanemitlimon..ben de oyle dusundum mailde 4 urun ve ustu gibi anladim ama kafalarina gore takildiklari icin bu satis ekemanlari sanki magaza onlarinmis ve yapilan indirimler devinlarin cebinden cikarmis gibi gel de anlat neyse ben kullandim indirimimi ama bir dahakine kesin sirkete mail atip soracagim nedir diye indirim tam.. Butun urunleri de sordum zaten bubindirimdemi diye o bakimdan araya urun karismadi ama tesekkurler boyle seyler cok oluyor

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...