10 Ocak 2013

2012 Makyaj Favoriler..

Nihayet vakit bulabildim de 2012 makyaj ürünleri favorilerimi yazmaya sıra gelebildi. Aslında resimleri geçen hafta hazırlamıştım ama sonra araya bir sürü başka yazı girdi. Neyse çok da geç değil zaten, hemen konuya geçiyorum.


En baştan Nude Tude paletten başlayalım, bu senenin en favori far paleti bu oldu bence, aldığım andan beri çok sık kullandım. Tabi favori derken Naked 2 paleti bu kategorinin dışında tutuyorum. Nude Tude  içindeki renkler hem çok kullanışlı hem de çok dayanıklı. Essence'in Smokey Eyes serisinden 02 Punk Vibe'da bu sene çok sık kullandığım ürünlerdendi. Yine The Balm Hot Mama allık, ve Time Balm makyaj bazı da en severek, sıklıkla kullandığım malzemeler. Fondöten olarak kış gelmesiyle birlikte Essence Soft Touch Mousse köpük-krem fondötene geçiş yaptım. Cildi kuru olanlara göre bir ürün değil ama benim için fena olmadı, üstelik kapatıcılığı da iyi. Tabi fiyatının 10-12 TL. olduğunu da unutmamak lazım. Tabi yaz aylarında Garnier'in yağlı-karma ciltler için çıkardığı BB kremi kullandım. Bu senenin aydınlatıcısı kesinlikle Essence'in Twilight koleksiyonundan Bella's Secret isimli pudrası, o kadar seviyorum ki sürekli kullanabilirim. Mascara olarak Essence'in Get Big lashes isimli mascarası beni bu sene çok mutlu etti, bunu kullanmaya başlamadan önce Yves Rocher Sexy Pulp isimli mascarayı da çok severek kullandım ve yeniden alacaklarım arasına da yazdım. I Love Stage isimli far bazı da performansına göre iyi olan favori ürünlerim arasında.
Bu senenin uygun fiyatlı, favori makyaj ürünleri böyle, inşallah resimleri çekebilirsem  bir de high-end ürünler ve cilt bakımı ürünleri için birer post hazırlayacağım. 
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Sene sonunda favorim olan ortak ürünlerimiz var: Garnier BB krem ve Essence Twilight allık gibi :) Hot Mama sene boyunca ortakmış :)) Nude'tude da öyle!!

    Bu arada, köpük fondöten olayını çok merak ediyorum; Essence'in performansı iyi diyorsun, di mi?

    YanıtlaSil
  2. Birdahaki indirimde The Balm'n tüm ürünlerinden alacağım büyük ihtimal :)

    YanıtlaSil
  3. @bveç.. bu sene hepimiz balm ve essence gittik anlaşılan.. köpük fondötene eğer kuru ciltliysen sakın dokunma bile ama yağlı cilde uygun yapıda o zaman bile yanaklar, burun kenarları gibi alanları çok nemlendirmek gerekiyor ben mat bitişini ve kapatıcılığını sevdiğim için kullanıyorum..
    @naslı.. al canım.. benim de almak istediğim birkaç şey var yani hala yok değil :-)))

    YanıtlaSil
  4. Hmm, benim karma cildim... Yanakları fazla kuru gösterebilir o zaman. Ok, teşekkürler bilgi için :)

    YanıtlaSil
  5. Şubatta bir güzellik bekliyorum gratisten en azından yeni güzellikler getirsin indirim yapmıcakya yaHU:)
    watsoons kataloguda çıkmış gratisle aynı kapağa sahipler kaçgündür bekliyordum sonunda çıktı katalog bilginiZe...

    YanıtlaSil
  6. @bveç.. çok çok iyi nemlendirmen lazım sürmeden..
    @matruşka.. şubatta belki sevgililer günü için indirim yapabilirler..kataloga yarın bakarım ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...