10 Ocak 2013

The Balm Blend a Hand Fırça..

Dün yazacağım demiştim ama sıra gelmedi, göz altı kapatıcısını sürmek üzere The Balm'ın Blend a Han isimli fırçasını aldım. Zaten fırça almaya bayılıyorum. Fırçayı 1 haftadır sadece göz altıma kapatıcıyı iyice yedirmek için kullanıyorum. Fırçanın kılları sentetik ve oldukça sık, umduğumdan daha iyi ferformans gösterdi. Ürünü yemiyor ve çok da düzgün şekilde dağıtıyor. Sadece göz altına değil, burun kenarı gibi dar alanlara da fondöten veya kapatıcı sürme işleminde iyi olacağını sanıyorum ama bütün yüze fondöten uygulamasında çok verimli olmaz. Fırça nispeten küçük olduğu için, fondöten sürme işlemi uzun sürecektir. Kapatıcıyı sürdükten sonra da elimle bile fırçayı temizleyebiliyorum.


Fırçanın kendi şirinliği de ayrıca güzel. Resimde biraz kirli gibi gözüküyor, çünkü ilk uygulamamı yapıp, resimleri öyle çektim. Ama her uygulamada üzerinde bıraktığı kir miktarı maximum bu kadar. Fırça ister su-sabun ikilisi ile istenirse de fırça temizleyicisi ile rahatça temizleniyor ve kolayca da kuruyor. Şu anda Gratis'de fiyatının 15-17 TL. gibi bir şey olması gerekiyor ki bu fırça için uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Bu fırçadan memnun kaldığım için The Balm'ın diğer fırçası Give Crease a Chance isimli fırçayı da almak istiyorum.
Sevgiler..

11 yorum:

  1. Tam olarak bu iş için tam olarak böyle bir fırçaya ihtiyacım vardı! İlk Gratis ziyaretinde bakacağım :) Teşekkürler!

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir fırça bende alacağım ama bir türlü kısmet olmadı :) Fiyat zaten çok uygun.. :)

    YanıtlaSil
  3. bu fırçada gözüm kaldı :) en yakın zamanda edinmeliyim :) güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Ben direk fondöten uygulamak için kullanıyorum ve sonuç şahane! :) ayrıca give crease a chance de şahane bir fırça canım kesinlikle almalısın:)

    YanıtlaSil
  5. @bveç.. çok sevindim işe yaramasına..
    @ChunliBeauty.. Evet bence de performansına göre gayet uygun fiyatlı..
    @pekbilmiş..teşekkürler.. alırsan memnun kalırsın sanıyorum..:-))
    @7-24makyaj.. bana fondöten için biraz küçük geldi bir rahat vakitte deneyeyim bir daha bakalım.. evet onu da kesin alacağım zaten.. teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil
  6. fiyatı çok iyiymiş..yine Gratis yolları göründü anlaşılan :)

    YanıtlaSil
  7. @nilgün.. fırça fiyatları değişmiş olabilir dün daha önce 17 tl dedikleri give crease a chance isimli fırçaya 25 tl dedi bana ama yarın bir daha bakacağım..

    YanıtlaSil
  8. Ben de çok merak ediyorum bu fırçaları... Sapları çok şık, süper sevimli görünüyorlar.
    Göz fırçalarına gidip bakmıştım, sentetik olduklarını görünce hayal kırıklığına uğramıştım sadece... Bana doğal kıl gibi görünmüşlerdi yabancı bloglarda gördüğümde. :(
    Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  9. @tannesi.. evet sentetik ama gayet iyi iş görüyor. bu arada balm fırçaları indirimden çıkarmış give crease a chance fırça 25 tl olmuş.. :-((

    YanıtlaSil
  10. Aaaa! Deme yahuuu! Çok kötü bir haber bu! :((((

    YanıtlaSil
  11. @tannesi.. evet ya alacaktım onu da 17 tl falandı keşke alsaymışım.. :-(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...