1 Ocak 2013

Günün Ojesi Golden Rose Jolly Jewels 117 numara..

Günaydın ve yeni yılın ilk yazısından merhaba.. İşallah bu yıl da hep birlikte güzel güzel yazılar yazarız ve okuruz. Şimdi yeni yılın ilk ojesine geçelim.Golden Rose Jolly Jewels koleksiyonunu yılbaşından neredeyse 1 ay önce çıkarmıştı ama biz bulup da alana kadar tabi haftalar geçti. Ben de görerek seçip almak istediğim için netten sipariş etmedim. Neyse artık istediğim bütün renklere sahip oldum. Yılbaşı da geçti ama hala simli oje sürmememiz için bir neden göremiyorum ben. Hemen bakalım..

Oje siyah alt zemin üzerine sarı pullarla süslenmiş bir oje. Sürerken pullar ojenin sürümünü zorlaştıracakmış gibi gelse de öyle bir sorun yaşamadım. Neyse ki ayı zamanda siyah alt zemin de sarı pulların önüne geçmedi sürerken. İki kat sürdüm ve tam istediğim efekti elde ettim diyebilirim. Bu resimler yine güneşsiz ortada, sabahın körü çekildiği için böyle, yoksa güneş altında daha da parıltılı duruyor.  Hem siyah zemin, hem de sarı pullar kendilerini çok iyi gösterdiler. Ojenin üstü pütürlü oldu, eğer bu histen hoşlanmıyorsanız ve birkaç gün kullanacaksanız bir top coat kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz. Ben ojeyi bu akşam çıkaracağım için gerek duymadım. Ojenin o  hafif pütürlü hissi de beni rahatsız etmiyor.

Yılın ilk yüzüğü de altın renkli ojelerle uyumlu spiked yüzüklerden. Bunu da yılbaşından önce Kadıköy'den almıştım.

2013'ün herkes için çok çok iyi geçmesini diliyorum tekrardan..
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Ben bunu suremedim ve sildim :/ Kurumadi da zaten :(

    YanıtlaSil
  2. @naslı.. aa niye öyle oldu?? ben ilk katta kötü olacak hissine kapıldım ama 2. de düzeldi ve çabuk da kurudu.. bir sorun olmadı..

    YanıtlaSil
  3. Çok Çok hoş gozukuyor gule gule surun ama sanırım cok sıyah bır oje degıL baya sıvı normal sıyah bır ojenın usdnde daha guzel durabılecegı kanısındayIm...

    YanıtlaSil
  4. @matruşka.. Evet siyah zeminde daha yoğun durabilir ama bu sefer de oje çok kalımlaşır diye düşündüm ama denerim bunu da

    YanıtlaSil
  5. Çok beğendim! Bu ojeler şişede daha güzel duruyorlar genelde... ama bu renk tırnakta da güzel durmuş. :)

    YanıtlaSil
  6. @tannesi.. Cok zor surumu olabilecek bir ojeydi neyse olmadi ama dogru sisede daha iyi durdugu kesin..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...