15 Ocak 2013

Minik Mac Alışverişi..

Bugün dört yazı yazmayı planlamıştım, resimler gecikince hepsi sarktı tabi. Bakalım yetiştirmeye çalışacağım şimdi hepsini. Önce cumartesi günü ani bir kararla yaptığım Mac alışverişinden bahsedeyim, Bahariye'de gezerken Mac'e uğradım ve direk uzun süredir göz koyduğum 130 numaralı fırçayı alıp çıktım. Rujlara ve farlara da baktım ama çok pahalı geldi gözüme, hele de uygun fiyatlı farlara sahip bir sürü marka varken. Bu fırça bir süredir aklımdaydı, almak için çok tereddüt ettim, Dior gibi markalardaki muadilleri ile de kıyaslayınca bunu almaya karar verdim.


 Gördüğünüz gibi henüz kullanmaya kıyabilmiş değilim ama yarından itibaren kullanıma açacağım.  Fırçanın yapısı özellikle hoşuma gitti. DuoFiber fırçalar gibi ama daha kısa ve küt tabi. Satış elemanı bununla fondöten de sürülebildiğini bildirdi ve sürenler de olduğunu biliyorum ama bana küçük gelip, elimi oyalayacaktır makyaj yaparken. O nedenle bunu kapatıcı uygularken kullanacağım ama bir tam yüz fondöten uygulamasını da deneyeceğim tabi.

Fırçanın kılları oldukça sık, bu nedenle fazla ürün de tüketmeyecektir diye düşünüyorum.  Umarım temizlenmesi de aynı derecede kolay olur. Gerçi Mac'in fondöten fırçaları suyla bile oldukça kolay temizleniyor, bunun da farklı olduğunu sanmıyorum.

Evet ani Mac alışverişim böyle oldu, satış görevlisi bile şaşırmıştır ne kadar kolay sattığına bu sefer. Artık uzun süre Mac'in kapısından bile geçmem herhalde. Bu arada fırçanın fiyatını söylemeyi unuttum, 99 TL. fırçalara zam geldi mi bilemiyorum eski fiyatları bilmediğim için, bilenler bilgi verebilir.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. Elca'ya gitsen çok daha iyi olurmuş yaa!! Pahalı harbiden Mac'n fiyatları :( Elcya gidersen haber veeer <3

    YanıtlaSil
  2. MAC'in bu fırçasında uzun zamandır benim de gözüm var. Gerçekten çok güzel bir fırça. Güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  3. @nasli.. Elca aklımda ama oraya yolum düşene kadar çok zaman geçer.. bir de bu fırçalardan orada olacağını sanmam.. ama yine de gidersem haber veririm..

    @koyukırmızı.. teşekkür ederim uzun süre fırça falan almam artık umarım..:-)

    YanıtlaSil
  4. benimde macten almak istediğim tek bu fırça kaldı rica etsem elinde 27tg yada 187 gibi bi benzeri varsa karşılaştırma yapabilir misin şidmdien teşekkr ederm iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  5. @merveleylak.. teşekkürler.. 27tg yok ama 187 var tabi en kısa zamanda karşılaştırmalı yazarım.. birkaç gün kullanayım da bunu önce..

    YanıtlaSil
  6. almakla çok iyi yapmışsın canım ben bayılarak kullanıyorum gözaltı kapatıcısını sürüyorum bununla acayip değiştiriyor hiç pişman olmayacaksın emin ol..

    YanıtlaSil
  7. @özge..teşekkür ederim bende memnun kalacağımı düşünüyorum :))

    YanıtlaSil
  8. Audreeeeeey! Bitirdin beni burada! :)
    Mac'ten iki tane yüz fırçası istiyorum biri bu, diğeri 130! Göz fırçalarından da 217 ve 224.
    Bayılıyorum bu fırçaya, Bana bir seferinde uygulama yaptılar bununla, resmen aklım kaldı o günden beri.
    İyi günlerde kullanasın, çok çok çok güzel. Bence bu fırça 187, 188 ve 27 tg ile kıyas götürmez. :)
    Bu sayfayı kapatmadan uzun süre fırçanın fotoğraflarına bakmak istiyorum. Maşallah diyorum hemen ki, fırçana nazar değmesin. :D
    Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  9. @tannesi.. teşekkürler canım.. benim de uzun süredir izlememdeydi bugün ilk kullandım ve gerçekten de çok iyiymiş çok beğendim.. işallah en kısa zamanda sen de al canım fırçayı çok beğeneceğine eminim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...