21 Ocak 2013

Günün Ojesi FlorMar Mat Seriden M12..

İyi akşamlar,  biraz geç yazıyorum ama bu gün çok sevdiğim bir arkadaşımın yemeği vardı ve düzenleyen de bendim. O nedenle başka hiç bir işle ilgilenemedim. Ama oldukça fazla yazı biriktirdim bu arada, sırayla hepsi gelecek. Önce her zamanki gibi günün ojesini yazayım. Geçen hafta FlorMar'ın yeni mat serisinden 4 oje almıştım ve kırmızı rengi de cuma günü sürmüştüm hatırlarsanız. Serinin devamını da hafta sonu ve bugün sürdüm. Bu serinin renkleri gerçekten de şahaneymiş, özellikle bugün sürdüğüm lacivert renge bayıldım. Kadife gibi duruyor tırnakta.


 Bu kadifemsi görüntüye bayıldım, 2 kat sürmek gerekiyor ve hakikaten hata kaldırmamasına rağmen 2. kat tuhaf bir şekilde bütün hataları yok ediyor. Kuruması da bildiğiniz gibi çok çok kısa sürüyor. En sevdiğim yanı da şişede görülen rengin tam olarak tırnakta görülüyor olması.

 Uzun zamandır armparty yapmıyordum, günün kombinasyonu böyleydi.

ve günün yüzükleri. 

Hafta sonu ojesini de bu yazıda göstermek istiyorum. Hafta sonu da mat seriden sürdüğüm için onu da ayrıca anlatmayayım artık. Yine FlorMar'ın mat serisinden M04 numaralı, nane yeşili oje, açık renk oje pek sevmemekle birlikte bunun duruşu çok güzel ve bu sefer duruşunu çok sevdim.


Nasıl görünüyor sizce? Bence gerçekten kadifemsi bir görünüşe sahipler, Ojenin renginin şişedeki renk ile tam olarak aynı görünüyor. Bu gidişle serinin diğer renklerini de alacağım gibi duruyor. Yarın da seriden aldığım dördüncü rengi süreceğim ki onun da süper görüneceğini düşünüyorum.
Sevgiler.

6 yorum:

  1. @naslı.. hepsini istiyorummm..:-)))

    YanıtlaSil
  2. ben sizin tırnaklarınızı küt görmek istiyorum onunda çok yakışacağını düşünüyorum=))

    YanıtlaSil
  3. @begumsalurvan.. Uzun zamandır küt yapmadım tırnaklarımı bir ara yaparım yine teşekkürler düşünce için :))

    YanıtlaSil
  4. Çok yakışmış ellerine, renkler de şahane!
    Yeşil ojeli fotolarda tırnaklarını kısaltmışsın gibi geldi, doğru mu görüyorum? :)

    YanıtlaSil
  5. @tannesi.. teşekkürler canım yok iki fotoğrafta da aynı tırnaklarım.. çekim ve renkten öyle görünüyor sanırım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...