22 Ocak 2013

Günün Ojesi Essence Home Sweet Home Koleksiyonundan 04 numara Berry me Home..

Günaydın. Bugün Essence'in yeni koleksiyonu Home Sweet Home'un aldığım tek ojesini sürdüm. Kendisi adına layık, İngilizcede berry diye adlandırılan  kırmızı meyvelerin kırmızısına sahip bir oje ama kıvamını gerçekten hiç sevmedim. Buna jel yapılı oje demişler, zaten jel yapılı ojelerden pek hoşlanmam. Zor sürülüp, zor kururlar. Aslında bunda öyle bir sıkıntı olmadı ama nedense kıvamını sevemedim ojenin.  Tabi bu rengi sürünce, üzerine de yine aynı koleksiyonda jel stickerları yapıştırayım dedim. Aynı şekilde bunların kullanımı da zor. 14 adet stickerın hepsi tabi tırnaklara göre farklı ayarlanmış. Ama o stickerın aslında tırnaktan biraz daha küçük olması ve tam olarak tırnağa yapışması gerekiyor. Bilmiyorum belki de ben beceremedim ya da o jel stickerlar tırnaklarıma uymadı, habire kalkıp duruyorlar. Zaten 3 tanesini heba ettim, bir tanesi de yatakta düştü. Aslında hepsini üşenmeyip de sabah yapıştırsam daha iyi olacakmış. En iyi çözüm, tırnaktan biraz daha küçük stickerı yapıştırıp, üzerinden top coat geçmek olacaktır sanıyorum.

 Uçlarından kalktığı görülüyor ama engel olamadım. Bunlardan bir paket daha alıp, sadece çiçekli kısımlarını keserek kullanacağım bu sefer, böylece üzerinden top coat geçerek sabitleme şansım da olacak.

 Ojenin kendisi de böyle güzel bir kırmızı-bordo-fuşya karışımı bir renk. Bunun bir de benim bulup alamadığım kahverengisi var, görürsem onu da alacağım sırf rengi için.

 Dün akşamki çalışma ortamım..

 Böyle de çok güzel olmamış mı?? Gholish Glow'a beş basar bence..

Bu da dün akşam ilk yapılmış hali tabi bundan sonra 3 tanesi döküldü.

Aslında bu süslemeleri çok sevdim ama normal tırnak stickerları gibi sağlam olmayınca kötü oldu. Bir kere de yukarıda anlattığım şekilde deneyeyim bakalım nasıl olacak.
Sevgiler.

11 yorum:

  1. Ben de dün aldım bu ojeyi,rengi çok hoş geldi bana..
    Kahverengi ojeyi ben de görmedim hiç, ilginç

    YanıtlaSil
  2. @luna.. renk güzel kıvamını da neden sevmedim bilemiyorum gerçekten.. kahve hiç gelmedi ya da hemen bitti.. neyse gelir sanırım yeniden..

    YanıtlaSil
  3. Sticker'ların kalkması kötü olmuş ya tüh ::/ Keşke sadece desen olsaydı.
    Ama ikisi çook uyumlu olmuş eline sağlık *.*

    YanıtlaSil
  4. @naslı... teşekkür ederim canım..

    YanıtlaSil
  5. Sticker harika durmuş bayıldım :) ojede bi harika

    YanıtlaSil
  6. Aslında ojenin rengi v sticker çok güzel duruyor ama kullanması zorsa hiç kalkışmam ben. Dün bu renk ojeyi aldım da daha denemedim. Daha önce hiç jel oje sürmemiştim bakalım nasıl olacak.. Sevgilerrr:)

    YanıtlaSil
  7. @melonunojeleri... teşekkürler şekerim..

    YanıtlaSil
  8. @yelda.. oje fena değil ama sticker dediğim gibi biraz zor.. bir daha deneyeceğim bakalım nasıl olacak..

    YanıtlaSil
  9. Benim Watsons'tan beğenerek aldığım stickerlar da kalkıyor, hiç yapışmıyor. İlk kullandığımda hepsi gittiği için bir daha kullanmadım :(
    Ama bu ikisini çok beğendim, örgü kazaklar gibi ^^

    YanıtlaSil
  10. tatlım çiçekleri kesmek yerine çiçekli sticker alsan daha iyi olmaz mı ? ben beyaz çiçekler almıştım üzerine top coat geçinse çıkarana kada kalıyorlar..

    YanıtlaSil
  11. @ırmak.. o stickerlar top coat ile güzel sabitleniyor.. dur bir nail art yapayım o şekilde :-))

    @özge.. tabiki onları da kullanıyorum canım ama bu koleksiyona özel, örgü deseni olduğu için hoşuma gitti..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...