9 Ocak 2013

Collagen by Watsons Göz Altı Kapatıcısı..

Bu ürünü uzun zamandır yazacaktım ama bir türlü sıra gelemedi, sonra ben de unuttum. Ama son günlerde yeniden kullanmaya başladığımdan beri oldukça memnun kaldığımı fark ettim ve nihayet yazıyorum. Ürünü Watson's'dan 10 TL. gibi bir fiyata ve denemek için almıştım. Açıkça adındaki collagen lafı beni cezbetti. Collagen maddesinin cilt sarkmalarına ve hafif kırışıklara iyi geldiği malum, o nedenle alıp deneyeyim dedim. Tabi ki sıkılaştırma veya çizgi görünümünde azaltma falan yapamıyor ama göz altımı gayet iyi kapatmayı başardı. Ancak şöyle bir kusurunu da fark ettim. Eğer göz altınız iyice nemlendirilmemişse, bir süre sonra göz altlarında kuruma yapıyor. Ama bu pek çok göz altı kapatıcısında görülen bir sorun olduğundan yapacak bir şey yok. Bir başka kusur da ürün tek renk, ama renk tuhaf bir şekilde ciltle uyum sağlıyor. Üzerine de hafif bir toz pudra geçilince ciltle tamamen bütünleşiyor.


Orta karar ve gerçekten de muadillerine göre de ucuz bir ürün. Ben sadece göz altlarımda kullanıyorum, diğer cilt kusurlarını, sivilce gibi örtmeye uygun olmadığını düşünüyorum. Ürünü fırçalı ucuyla minik hareketlerle göz altına uygulayıp, bir sonraki yazıda bahsedeceğim The Balm Blend a Hand isimli fırça ile dağıtıyorum. Ben şimdilik memnunum ama bittikten sonra bu sefer Maybelline veya Bourjois kapatıcıları denemek istiyorum.
Sevgiler.

5 yorum:

  1. loreal var bendede oda harıka buda fıyatına ve işlevine göre güzel bir ürünmÜş gule gule BitiR..

    YanıtlaSil
  2. @matruşka.. loreal de iyidir..

    YanıtlaSil
  3. Hiç kullanmadım bugüne kadar,sırf meraktan alıp sürmek lazım şu göz altı kapatıcıları aydınlatıcıları vs..Sanırım bunun için bikaç yıl beklemem lazım :P şaka bi yana umarım hiç kullanmama gerek kalmaz.
    güle güle kullan canım (:


    www.naslii.com

    YanıtlaSil
  4. @kozmetikdelisi.. teşekkürler clinique aklımda zaten göz kremi ile birlikte denemek için..
    @naslı... canikom göz altlarını iyi korumaya bak umarım ihtiyacın olmaz.. doğal meyve-sebze kürlerini de mutlaka uygula..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...