17 Ocak 2013

2012 Favori Cilt Bakımı Ürünlerim..

Artık favori yazılarının sonuna gelmiş bulunuyorum, cilt bakımı ürünlerimi de yazıp bitireceğim bu konuyu. Daha sonra yine ürünleri tek tek tanıtmaya devam edeceğim tabi. Buradaki ürünleri yine sadece geçtiğimiz seneye değil, genel olarak sürekli favorilerimden olan ürünlerdir. 


 Toplu halde görelim önce.. 
Sol kare sabah ve akşam yüz temizleme-yıkama için kullanılan Loreal Pure Zone ve Nonique köpük-krem temizleyici. Sağ üstte maskeler var. Dior nem maskesi artık bitmek üzere, Yves Rocher'in yeni aldığım ve henüz tanıtamadığım argan yağı içeren kil maskesi son favorim ve daha önce bahsettiğim Carita peeling.
El kremlerinde kokusu açısından Watsons Bella çilek&tarçın kokulu el kremini ve özellikle güneşli günlerde tercih ettiğim SPF'li Neutrogena el kremi sürekli alınanlardan.

Gündüz kremi olarak Lancome Hydra Zen favorim, bu da bitmek üzere gıdım gıdım kullanıyorum. Onun yanında cildim çok kuruduğunda yine Neutrogena devreye giriyor. Saç bakımı için Rare Blossom harikaydı ama bitti artık. Dudaklar için Lush Bubble Gum bir harika ve bitecek gibi de değil. Makyaj temizliğinde her daim favorim ise Acıbadem kremleridir. Ama kokuya karşı hassas olanlara tavsiye etmiyorum tabi çünkü hakikaten buram buram acıbadem kokan kremlerdir bunlar. Bunun dışında temizlemesi falan çok iyidir. Bazen göz çevremde bile kullandığım olmuştur ki ne bir yanma veya yağlanma yaptı ne de bir tanecik sivilce. O nedenle değiştirmeyi düşünmüyorum. 

Bunun dışında gerçekten çok memnun kaldığım bir göz çevresi ürünüm veya toniğim yok, bunlar sürekli değişiyor. Bunun dışında anti-aging olarak kullandığım kremler de sürekli değişiyor, çünkü mutlaka yeni ve daha iyi bir şey çıkıyor. O nedenle o konuda da çok favori bir ürünüm olmadı. Daha önce kullandıklarım içinde Dior Capture Total beğenerek kullandıklarımdandır. Diğer kullandığım ve beğendiğim ürünleri de artık tek tek tanıtacağım.
Sevgiler.

7 yorum:

  1. rarae blossom'dan bende çok memnunum firma genel olarak tüm ürünlerinde çok iyi

    YanıtlaSil
  2. @kozmetikperisi.. dimi keşke çıkmasalardı tr'den..

    YanıtlaSil
  3. noniqe ürünlerini çok merak ediyorum, Rare blossom saç jeli benim de bitmek üzere, saçlarımı yağlandırmayan nadir ürünlerdendi.

    YanıtlaSil
  4. ben 3 rare blossom ürünü kullandım üçünden de memnun kalmadım ama diğer ürünleri iyi olabilir tabi:)
    bu arada makyaj favorilerin hakkında bir yazı yazıp çekilişime katılabilirsin bloğumda daha ayrıntılı bilgi var:)

    YanıtlaSil
  5. @kavala70.. bana da kutulardan birinden gelmişti memnun kaldım .. soleorganic.com da satılıyor sanıyorum.. rare blossom lila kutu satışında da bitmiş malesef alamadım..

    @liu..genel olarak memnun kaldım ben denediklerimden bu saç bakım jeli de güzeldi. bloğuna bakacağım detaylar için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. merhaba..rare blossomlar çok ilgimi çekti..esalı bir saç bakım ürünü arıyorum yanmış saçlarıma.Bu arada blogunuzuda çok beğendim,ellerinize sağlık. yeni bir blogger olarak bana da uğrayıp değerlendirirseniz çok mutlu olurum..keyifle kalın

    YanıtlaSil
  7. @demettokgöz.. rare blossom malesef gitti türkiyeden lila kutu'nun sayfasında bazı ürünleri var hala.. kusura bakma geç cevap verdim ama en kısa zamanda bloğuna da bakacağım teşekkürler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...