30 Ocak 2013

Günün Ojesi FlorMar M11.

Günaydın. Farkındayım bu aralar mat ojelere fena takmış durumdayım, ama FlorMar resmen beniz cezbetti. Ama bugün sürdüğüm M11 numaralı ojede bir değişiklik oldu. Bu ojeyi geçen hafta http://surdarcenciel.blogspot.com/ blogunun sahibesi sürmüş ve hiç memnun kalmamış. O zaman kadar sürdüğüm 4 adet FlorMar mat ojeden memnun kaldığım için ben de çok şaşırmıştım. Ama bu ojeyi sürünce kendisinin ne demek istediğini anladım. Bir kere ojenin yapısı diğerlerine göre tamamen farklı, anlamadım neden. Diğer ojelerin de belli bir sürme zorluğu var, ilk katta yol yol bir sürüm görüntüsü oluşuyor.  Ama iki katta istediğim görüntüye ulaşıyorlar. Bu ojenin sürümü özellikle daha da zor ve sürerken önce parlak bir görünüm alıyor, daha sonra çok kötü mat ve sönük bir görüntüsü oluyor. Ama sabah uyandığımda daha normal bir renge bürünmüş olarak buldum. Ancak bu arada kuruması diğerlerine göre daha kısa sürdü ve zedelenme de yapmadı.  


Son duruşu hoşuma gitti, istediğim o kadifemsi görüntüye ulaştı sonuç olarak.

Yüzüklerim..

Bu ojenin yapısı Golden Rose'un mat ojelerinin yapısına daha çok benziyor. Eğer mat ojeleri denemek istiyorsanız bu renk ile başlamanızı tavsiye etmiyorum. Daha kolay sürülen ve daha güzel duran, benim de ilk hafta sürdüğüm renkleri tavsiye ediyorum yeni başlayanlara.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Keşke sürümü daha kolay olsaymış, rengi çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  2. Audrey, aslında benim denediğim M10 idi; belki de mor tonlarında bir sorun vardır. Çünkü, aynen tarif ettiğin şeyi yaşamıştım ben de... Son duruşunu bekleyemedim açıkçası, belki beklesem severdim; ama sürülme aşaması zahmetli ojelere pek tahammül edemiyorum :)

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. @makyajlıhaller.. evet rengi çok beğendim ben de aslında..

    @bveç.. evet bunun bir ton açığı mor daha vardı onu almadım ama herhalde ikisi benziyorlar tuhaf olmuş yani morlarda varsa bu sorun.. flormara sormak lazım..

    YanıtlaSil
  4. bu seride bir sorun var sanırım. benim de aldığım M03 gri sürülmek bilmedi üstelik 1 saat boyunca hamur gibi kaldı kurumadı:/ içlerinde en çok koyu mordan memnun kaldım. çabucak kurudu hem de çok kolay sürüldü:)))ilginççç;)

    YanıtlaSil
  5. @sucan.. bazılarında sorun olabilir yapıları kesin farklı çünkü... o dediğin griyi de aldım da daha sürmedim sürünce paylaşacağım ..

    YanıtlaSil
  6. mat ojeler gözüme çok güzel görünmüştür hep, bu da güzel bir renkmiş

    YanıtlaSil
  7. @onorr.. bu seriden genel olarak çok memnun kaldım..

    YanıtlaSil
  8. zor sürülen ojeler gerçekten can sıkıcı...mat siyah almayı düşünüyordum...bende Sevil'in mat bordo ojesini kullandım onun sürümü rahattı..denemek istersen bol renk çeşidine sahip:)

    seregonsworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Rengi ve duruşu şahane! Tam bir morcivert! :)
    Sürümünün zor olmasına üzüldüm ama rengi, duruşu beni çok etkiledi.
    Tam benlik!

    YanıtlaSil
  10. @seregon.. sevilin ojelerini biliyorum matını kullanmadım ama denerim .. mat siyahı almadım ama griyi aldım yarın da onu sürüp yazacağım fikrin olsun almadan..
    @tannesi..rengine hayran kaldım sürümünü de hallettim bir şekilde :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...