16 Ocak 2013

Günün Ojesi Inglot 344..

Günaydın. Günün ojesinde Inglot indiriminden benim değil ama arkadaşımın aldığı ama sonuç olarak bana verdiği bir oje var. Ojenin içindeki sarı yanar döner, minik simleri çok sevdiğimiz için, beraber karar verip almıştık ama tırnakta o kadar ışıltılı durmuyor. O yüzden biraz hayal kırıklığı oldu. Yine de renk çok güzel, sürümü de kolay oldu. Kuruması çok kısa değil ama normal bir sürede oldu diyebilirim.

 Ne yazık ki bu sabah İstanbul'da hiç güneş yoktu, yarı karanlıkta rengi ancak bu kadar yansıtabildim.

 Bunları da daha sonra işe gelince pencerenin önünde, ışıkta çekmeye çalıştım. Şimdi de güneş açtı ama artık çekmiş bulundum resimleri.

Günün yüzükleri..

Inglot'un 5 ürün ve üzerine %60 indirime girdiğini duyduğumdan beri de gidip, yeni bir başka palet oluşturma isteğimi de zor tutuyorum bu arada. Ama böyle 3 ürün 5 ürün diye sınırlama koymayıp, direk % 50 yapsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. 
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Aaaa minik simleri vaarr..
    Güzelmiş,ama bu aralar o kdr bordo-kırmızı sürdüm kiii daralıyorum artık,lütfen canlı renklere geçiş yaap bana da ilham olsun yoksa kara kuru koyu renklerle ruhumu karartmaya devam edicem :P

    Öperim x.Xx

    YanıtlaSil
  2. @naslı.. tamam canım bunu arkadaşıma geri vericem diye sürmüştüm ama istemedi zaten.. yarından itibaren senin sevdiğin renklere geçeceğim yine..

    YanıtlaSil
  3. ojenin rengi güzelmiş.Bende hiç modası geçmeyen renklerdendir bordo.

    YanıtlaSil
  4. @makyajkelebeği...evet ben de çok severim bu rengi..

    YanıtlaSil
  5. butun kis soyle bir bordo aradim :) cok guzel duruyo.

    YanıtlaSil
  6. @kozmetikdenizkızı.. golden rose'un paris veya bu kare şişeleri olan koleksiyonunda var diye hatırlıyorum hatta geçen hafya buna yakın bir bordosunu sürmüştün GR'un arşivden bakabilirsin..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...