17 Ocak 2013

2013 Wishlistimi açıklıyorum duyurulur...

Aslında böyle bir yazı yazmayı düşünmüyordum ama geçen gün Sevil Parfümeri'de gördüğüm bir Dior fırça beni bitirdi. Tabi her zamanki bilgisizlikleri ile fırçanın hangi koleksiyona ait olduğu, ne işe yaradığı gibi bazı önemsiz sorulara da cevap veremediler. Aslında fırça da ellerinde bile yokmuş sadece dekor olarak duruyormuş orada. Ben de siz bilemezseniz Google'cığım her şeyi bilenim mutlaka bilir dedim ve sordum.




İşte gördüğüm ve mutlaka istediğim güzellik budur. Kedileri Dior Backstage serisinden 4'lü fondöten fırçaları setinin bir parçası.

Setin tamamı buradadır ve baktıkça ağlamak istiyorum resmen güzelliklerine..


Şöyle de bir seti var. İçindeki Dior Nude fondöten sanıyorum ki.



Tabi fırça setine bakmışken bunları da gördüm ve bir anda istediğimi fark ettim. İnsan bunları nasıl istemez ki amaaa....

Şimdi aramalarımı bu fırça üzerinde yoğunlaştıracağım, daha Boyner'e veya Sevil'in diğer mağazalarına bakamadım, dolayısı ile fiyatını da bilemiyorum. Zaten TR sitelerinde böyle bir fırça görünmüyor bile ama bulduğum yerde alırım bu fırçayı o kadar söylüyorum. Bu sene benim yine Dior'a dönüş senem olacak hissedebiliyorum..
Sevgiler..



*Görseller Google'dan alınmıştır ve bana ait değildirler.

4 yorum:

  1. Nude seti ve ilk fırça süpermışşş ya ..en kısa zamanda senin olmaları dileğiyle diyim :)

    YanıtlaSil
  2. @elidaa.. bugün yine sordum maltepe carrefourdaki sevile ve caddeye de sordurdum ikisinde de yok ürünler.. nefret ettim..son ümidim boynerler..

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle katılıyorum, istenmeyecek gibi değiller. Özellikle o fondötenli seti ben de istiyorum. :)
    Eğer mevzu sadece dior olması değil de fırçanın şekli şemali ise bu fırçadan sheseidoda da varmış. Hatta dr.ebru yazısını yazmıştı geçenlerde. ;) Ona da bir bak istersen. ;)

    YanıtlaSil
  4. @ecz.imis.. fırça boynerde 160 tl.. yok vazgeçtim deyince satış görevlisi bana ayıplayarak baktı zaten nasıl alamazsın gibilerden :-)) shiseidoya da bakayım madem orada da var benzeri..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...