16 Ocak 2013

High-End Markalar 2012 Favorilerim..

Bu 2012 favoriler yazıları baya bir gecikmeli geliyor biliyorum ama araya o kadar çok şey giriyor ki. Aslında bu sayacağım ürünler sadece 2012 değil de her zaman favorilerim içindeler artık. Çoğu ürün bittikçe alınacaklar listesinde, neyse ki bitirmek çok zor bunları yoksa büyük yıkım olur.

 Bu sene Sephora'ya gelen ve hemen kaptığım Naked 2 palet aldığım andan beri favorim, Nars Sin ve Super Orgasm allık her daim favorim, far olarak Mac'ın sağ altta görülen tekli farı da favorimdir. Bundan daha önce bahsetmiştim.

 Aydınlatıcı olarak hem göz altında, hem de kaş altına kullandığım Benefit La Lift favorim, lip gloss olarak Dior'un bu kırmızısını tek geçiyorum. Nar Goddes, yine Dior dudak kalemlerim, Mac ve Nars linerlar favorilerim.


Favorim diyebileceğim ne ucuz, ne de pahalı bir markanın mascarası olmadı şimdiye kadar, o nedenle şimdilik Bourjois mascarayı koyuyorum listeye. Dior kaş mascarası hep kullandığımdır. Nars Orgasm Illuminator sıvı aydınlatıcılar içinde yine favorilerimdendir. BB krem olarak Misha ve fondöten olarak da Lancome Blanc Expert en iyilerimden. Ruj favorilerim yine Nar ve Dior markalarından. Nars Blond Venus'ü hep sürüyorum zaten. Ortadaki ruj Diorific Orange Cancan harika bir turuncudur. Ve en sondaki ruj Dior'un muhteşem kırmızı rengi 999 numara. Bu rujun tam olduğuna bakmayın, bu ikincisi. Bundan bir tane bitirdim ve ikinciyi alıp kullanıma açtım.

Görüldüğü gibi bu ürünlerin bitmesi çok zor, o nedenle kendileri uzun süre favorilerim arasında yer alacaklar. Hepsini zamanla tek tek de tanıtmaya çalışacağım.
Sevgiler..

11 yorum:

  1. Naked 2 tam bir kult urun. Yapisindan bende cok memnunum. Nars in alligi benim daha cok yazin yanik cilde kullandigim bir allik. O da kult urun statusunde. Guzel gunlerde kullan :)) Sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Naked 2 ve Nars allik ikiside kult urunler. Bende severek kullaniyorum. Guzel secimler. Gule gule kullan. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. @chicscienceblog.. teşekkürler gerçekten ikisi de harikalar.. sen de güle güle kullan..:-))

    YanıtlaSil
  4. Valla hepside favoriliği hak eden ürünler olmuş :) Bu sıralar kendime koyduğum kozmetik yasağını bu görsellerle yıkmak üzereyim :)

    YanıtlaSil
  5. @elidaa. o kozmetik yasakları delinmek için yapılıyor bana.. ama artık biraz yavaşlamak istiyorum ben de gerçi bunlar zaman içinde alınan ürünler hepsi o nedenle yıkım olmadılar..:-))

    YanıtlaSil
  6. Hepsi çok çok güzeller. Dior rujlara ayrı bir bayıldım, söyleyeeyim:)

    YanıtlaSil
  7. Lancome Blanc Expert fondöteni ve o Dior'un bu kırmızı lip gloss'unu istiyorum:))

    YanıtlaSil
  8. Woooww hepsi çok güzel. Canım çekti hepsini:)

    YanıtlaSil
  9. @hilalx.. Rujlar benim favorim onlari ayrica tanitacagim :))

    @ozlemtuana..o blanc experti de ani bir kararla almistim cok memnun kaldim..

    @yelda.. Daha iyilerini al isallah canim sen de :))

    YanıtlaSil
  10. benefitleri görünce nasıl kudurup nasıl kıskanıyorum bi bilseniz.. :(

    YanıtlaSil
  11. @naslı.. benim de hala görüp kıskandığım ürünleri var yani anlıyorum seni.. :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...