31 Ocak 2013

Dior 999 Ara Red...

Bu rujdan bir önceki makyaj yazımda ve daha öncesinde de bahsetmiştim. Kendisini o kadar çok seviyorum ki bir tanesini bitirdim bu kullandığım ikinci. Ama ne yazık ki Dior renk serilerini değiştirdi, henüz tam bakmamakla birlikte bu rujun rengi üretimden kalkmış da olabilir. Hafta sonu Dior standında tekrar sormayı düşünüyorum kesin emin olmak için. Eğer gerçekten üretimden kalkmışsa gıdım gıdım kullanacağım.


Rujun rengi dudağımda nasıl algılandı bilmiyorum ama harika ve pasparlak bir kırmızı, klasik Dior ruju olarak dudakta yağ gibi kayıyor ve nemlendirmesi de harika. Dudak pırıl pırıl bir görüntüye kavuşuyor. Ayrıca kırmızı rujun ince dudağı daha da ince göstermesi miti bu rujda tamamen tersine dönüyor ve ruj benim ince dudaklarımı tam tersine dolgun gösteriyor. Rujun kokusu da tam eski rujlar gibi, çok hafif bir parfümlü kokusu var ama kesinlikle rahatsız edici değil. Her zaman kullanacağınız kırmızı bir ruj arıyorsanız Boyner veya Sevil Parfümeri Dior standlarını ziyaret ederek eğer hala varsa bu ruju deneyebilirsiniz çünkü bu rujun esmer-sarışın fark etmeden herkese yakışacağını düşünüyorum.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Kirmizi dudaklardan disari dogru kanama yapiyor mu> Kirmizi rujlari cok severim ama dagilmaya baslayinca hos durmuyor ne yazik ki. Banner cok hos:) Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. @chicscience.. evet bir çok rujda benim de başıma geldi bu.. eğer dudaklarımla çok fazla oynamazsam bir şey olmuyor ama yazmayı unutmuşum yine de çok kalıcı bir ruj değil..

    YanıtlaSil
  3. Uuuvvvv çok ateşli bir ruj bu!!! <3

    YanıtlaSil
  4. @naslı.. evett aynı fikirdeyim kesinlikle..

    YanıtlaSil
  5. renk çok hoş , peçeteye dudak baskısı da çok tatlı:)

    YanıtlaSil
  6. @kozmetikperisi.. teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...