9 Ocak 2013

Geciken bir bitenler yazısı...

2012'nin son aylarında bir kumbara projesi uygulamaya başlamıştım biliyorsunuz ve Aralık ayına kadar da kutumda 400 TL. gibi bir param birikmişti. İşte o parayı aralık sonunda 500 TL.'ye tamamladım ve neredeyse bütün yılbaşı alışverişimi o paradan yaptım. O kadar iyi oldu ki, bütün yılbaşı hediyelerimi, ıvır zıvır harcamalarımı hep karşıladı o para. Geçen senelerde yaşadığım yılbaşı alışverişi kaynaklı yıkımı bu sene yaşamadım. Bu sene de bu projeye devam etmek istiyorum. Para 2-3 aylık periyodlarda biriktikçe, kendime istediğim bir şeyi alırım yine.
Şimdi aralık bitenlerine bakalım..



Aralık ayında daha çok tester ve kutu ürünleri bitmiş, kayda değer olarak Watsons'larda satılan NaturalHigh markasının yoğun nemlendirici kremi ve göz çevresi kremi var. Göz çevresi bana pek yaramadı ama nemlendirici kreminden memnun kaldım.  Kış aylarına uygun, yoğun bir krem. Onun dışında bir sürü disk pamuk, dudak kremi-balmı, el kremi bitti. Maybelline Affinitone fondöten de bitenler arasında ki elimde bir sürü fondöten olmasaydı bunu yeniden alırım, çok başarılı buluyorum. Akıcı kıvamda ve kapatıcılığı da ortanın üzerinde, sivilcelenme, yağlanma yapmayan bir fondöten. Sağ alt resimde görülen Avon lip gloss'da çok memnun kaldığım ürünlerdendir. Yapış yapış yapmadan harika bir parlaklık verir. Bitenler arasında ayrıca duş jelleri ve şampuanlar da var ama çoğu deneme boyu olduğundan yorum yapmıyorum.


Bu görülen ürünler de 4 ay boyunca kumbara projesi kapsamında biten ürünler, çoğundan bahsetmiştim. Artık bu kadar biriktirme yapmadan, aylık yazdıktan sonra atacağım hepsini. Bunları özellikle projeye başladıktan sonra  ne kadar ürün ve genelde neler bitirmişim görelim diye sakladım.

Biten ürünlerin büyük çoğunluğunu aseton, pamuk, el kremleri, dudak kremleri, makyaj temizleme krem ve losyonları oluşturuyor. Şimdi bu ürünleri toplu halde görünce kendimi bir kere daha tebrik ettim diyebilirim, ne de olsa az ürün bitmemiş. Ocak bitenler yazısında daha çok ve çeşitli ürünlerle karşınızda olmayı umuyorum.
Sevgiler..

11 yorum:

  1. Helal olsun canım vallahi hem güzel biriktirip hem de güzel bitirmişsin. Bir de renkli kozmetikler bitse fena olmaz :)

    YanıtlaSil
  2. @kavala70.. ahh sorma nasıl uğraşıyorum şu anda elimde bitmek üzere olan 1-2 ürün için.. bitmek bilmiyorlar..

    YanıtlaSil
  3. ne çok şey bitmiş rahatlamışsındır atınca:)

    YanıtlaSil
  4. @esther.. off sorma hepsini bir torbaya doldurup direk çöpe attım.. çok mutluyum..:-))

    YanıtlaSil
  5. mşallah bayağı bir ürün bitMiş yanİ çöp olmuş heryer NaturalHigh yuz kremını bende alıcaktımkı yogun olur ve yağlı bır hıs bırakır cılt tıpıne gorede olmadıgı ıcın bırakmısdıM ..
    avonuın denız mınerallı balsamında kullanmıssın sanırım ben hıc memnun kalmamısdım ondan terletiyor bir tülü emmiyor tavsıye etmem peelıngını kullanmadım o belki iyiDir bılemıycem :/...

    YanıtlaSil
  6. @matruşka.. bitirene kadar bunları canım çıktı .. natural high kış için iyi bir ürün..

    YanıtlaSil
  7. tebrikler bir sürü şey bitmiş :)

    YanıtlaSil
  8. Çok tebrik ediyorum kumbara projesi için! Ben yapabilmiş değilim; ama aklımda bir fikir var... başlıyorum. Umarım senin kadar başarılı olabilirim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  9. Böyle biten ürünler gördümmü niyeyse çok mutlu oluyorum... :)) bittikleri içinmi acaba? benim elime Hızır aleyhisselam uğramış sanki bitmiyor bitmiyor :( ... ömrümde daha oje bile bitiremedim :p yerine gelen yeni ürünleri iyi günlerde kullanın... :)
    Gül

    YanıtlaSil
  10. ben kullanılıp yorum yapılan kozmetik blogu postlarını çok seviyorum ve heyecanla yorumlarını bekliyorum, bi de Allah bin bereket versin paracıkların hemencecik çoğalsın, sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. @onorr.. teşekkürler..:-))
    @bveç..seninkini de bekliyorum hep beraber para biriktirelim yeni ciciler için..:-))
    @gülgüzeli.. çok teşekkürler canım.. ama haksızlık etme oje bitirmek çok zor bir iş artık..
    @trenpınarı..çok teşekkür ederi canım.. mutlaka denediğim kullandığım ürünleri yazmaya çalışıyorum ben de..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...