25 Ocak 2013

Sephora Grab 'n' GO Makyaj Fırçası..

Makyaj fırçalarından bahis açılmışken, Sephora'nın bu güzelliğini tanıtmadan olmazdı. Fırçayı geçen sene yine Sephora indirimi olduğu sırada ama indirimsiz almıştım, fırçalar indirime pek girmiyor biliyorsunuz. O zaman 40 TL. falandı yanılmıyorsam, şimdiki fiyatını bilmiyorum. 

 Fırça iki uçlu ve o nedenle yine bir fırça fiyatına iki fırça almış oluyorsunuz. Büyük kısmı ile pudra uygulaması yapıyorum. Minik Kabuki fırçalardan daha iyi ve kolay uygulama yapılabildiği düşüncesindeyim. Diğer ucu ile de genelde göz altına sürdüğüm kalemi gölgelendirme amacı ile dağıtmak ve yine gölgelendirmek için üzerinden hafifçe göz üstüne kullandığım fardan geçmek amacı ile kullanıyorum.

Fırça böyle parlak kırmızı olunca ben de bol bol resim çektim tabi. Yalnız böyle iki uçlu fırçaları mutlaka yatay olarak saklamak gerekiyor. Ben genelde fırçalarımı aldığım süslü kalemlikler içinde ve dikey olarak saklıyorum. Bunu da önce öyle koymak istedim ama altta kalan fırça yamulmaya başlayınca anladım ki böyle tutmaya devam edersem fırçanın formu tamamen bozulacak. Ben de şimdi makyaj malzemelerimin durduğu sepetin içinde ve yatay olarak tutuyorum fırçayı. Temizliğini normalde MAC makyaj temizleme sıvısı ile yapıyorum. Bir kaç kere de anti-bakteriyal temizlik jeli ile temizledim. Pudra fırçasından 1-2 kıl ya dökülmüş ya da dökülmemiştir. Diğer uçtan hiç dökülme olmadı, fırçanın 1 yıllık olduğu göz önüne alınırsa çok iyi bir performans bence.

Sephora'nın makyaj fırçalarını genel olarak çok seviyorum, onlar da şöyle esaslı bir indirime girseler de doya doya alsak değil mi?
Sevgiler..

3 yorum:

  1. rengi nefismiş gerçekten...bence de Sephora bir makyaj fırçası kampanyası başlatsın acilen!

    YanıtlaSil
  2. @nilgün.. Bunların moru yeşili falan da var çok şirinler .. Sephora acilen duysun bizi :)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...