28 Ocak 2013

Günün Ruju, MAC Media..

Günün ojesinden sonra, ara ara rujlarımı da tanıtmak için günün ruju da yapalım diyorum. Bu günün ruju tam bu kışın trendine uygun, Gothic diye tabir edilen koyu, kopkoyu bir bordo olan Media. Ruj yarı mat ve nemlendirme özelliği bütün MAC rujlar gibi, kesinlikle yok. Sürümü zor, dudakta kaymıyor ve dikkatli sürülmezse dudağın bir kenarında topaklanma yapıyor. Alta mutlaka bir nemlendirici sürmek gerekiyor.

Ben olsam bu rujun adını Gothic Love falan koyardım, çünkü tam o trende uygun bir ruj. Tabi bu sezona ait değil ama modası durup durup yeniden geldiği için her daim kullanılacak bir renk.

Dudaklarıma sürdüğüm şekli beğenmeyince, çareyi öpücük vermekte buldum aslında fena da olmadı. Rengi burada tam olarak görülüyor çünkü.Sürülmesi hem renk hem de yapı olarak zor olduğundan, fazla kullanamadım görüldüğü gibi. Bu arada FlorMar, Pastel gibi markaların ambalajlarını beğenmeyenlere de bir not düşeceğim. MAC rujum aldığımdan beri neredeyse sürekli evdeki makyaj sepetimde durmasına rağmen ortadan ikiye ayrıldı. Ambalajı alttaki yuvasından çıktı, dikkatli olmazsam iyice gevşer ve tamamen çıkar o şimdi. O nedenle yerli firmaların ambalajlarına laf söylemeyeceğim artık ben de. Pahalı ya da ucuz er ya da geç bu ambalaj bozulması, kırılması oluyor. Dior compactlarım, paletlerim az kırılmadı benim, o zaman benim hoyratlığıma vermiştim ama değil aslında. Bütün ambalajlar kalite farkı var gibi görünmesine rağmen çoğunlukla plastik ve plastik er ya da geç kırılır. Bunun istisnası The Balm galiba, sert karton ambalajı kırılmaz ama o da ıslanırsa fena olabilir, dikkatli olmak lazım.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Dudak izi çok güzel durmuş <3

    YanıtlaSil
  2. Bu nette swatchlarına baktığım Mac rujlardan bordo olunca bendeki şarteller atıyor biliyorsun:) ama senin saçlarınla da çok uyumlu olur Audreycim, ne kadar olumsuz yanlarını söylesende renginde akıl kalıyor:)

    YanıtlaSil
  3. Waaauv Kağıda öpücük koyma fikri supeeer :) benimde ruj denemesi için aklimdaydi ışık ayarı tutmuyor :( bu fikri Calabilebileermiyim :))

    Aynı Bordo gecen seneki takintimdi bu sene elim hiç gitmedi bile, Hem zaten the balmin "ima iyi öper" Rujuyla ask yasıyorum bir süre sadakat gösteriyim bari :)

    YanıtlaSil
  4. Bende M.A.C'in ''Diva''sını kullanıyorum genlede soft renkler kullanırım ama bordonun koyusu bu da benzior ona çok ''Media''yı duymamıştım.. Sana katılıyorum çok çabuk kırılıyor..

    sellinismode.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. @naslı.. iyi olmuş dimi rengi de güzel gösteriyor.. bu işi ilerleteyim ben..:-))
    @7-24makyaj.. ben de sırf rengine kapılıp aldım zaten..
    @gülbeşeker..bordoyu çok az kullanıyorum ama olsun bir tane rujların içinde her zaman lazım.. tabiki de kullanabilirsin ayrıcada.. öpücüklerini bekliyorum..
    @selinartun..media çok eski bir koleksiyondandır sanırım baya oldu ben onu alalı..

    YanıtlaSil
  6. cnm ilk paragrafta sanırım tüm mac ojeler gibi yazmışsın? oje sevgisinden olsa gerek dilinden düşmüyor:))

    YanıtlaSil
  7. @kozmetikperisi.. ayy yine yapmışım bunu düzelteyim hemen..

    YanıtlaSil
  8. Aaaa, bunun da kapağı kırılıyorsa ne diyeyim artık!!! :/
    Dudak izini çok sevdim ben de! :)
    Hani sen ruj yerine oje yazıyorsun ya bazen, ben hiç fark etmiyorum öyle yazdığını... :) Yazıyı ilk yayınladığın an bile okusam hiç dikkatimi çekmiyor; şartlanıp onu ruj diye algılıyorum galiba... :)

    Bu ton benim biraz çekinerek kullanacağım bir ton ama senin saç ve ten rengine çok yakıştığını tahmin ediyorum...

    YanıtlaSil
  9. merhaba çekilişim var katılmak ister misin? http://www.makyajvehersey.blogspot.com/2013/01/header-cekilisi.html

    YanıtlaSil
  10. Cam ambalajlar hariç diyelim:)) Çünkü ben fondötenini düşürdüm ama hiçbir şey olmadı neyse ki...Kırılması önemli değil ama temizlemesini düşünemiyorum:)

    rengi çok beğendim ben...güle güle kullan bol bol sür:)

    seregonsworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. @tannesi.. dün bir çektim kapağı elimde kaldı.. teşekkür ederim canım ya sen öyle algıla hakikaten çok fena ben de hiç farketmiyorum gerçekten o kadar doğal ki artık oje yazmak :-)) ton çok zor aslında ama arada iyi oluyor değişiklik..

    @seragon.. tabi zaten plastik ambalajlar olduğunu söyledim.. teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil
  12. mac media nerden siparis vericem ?

    YanıtlaSil
  13. nerden siparis verebilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @merveusta
      online olarak buradan alabilirsin..
      http://www.maccosmetics.com.tr/
      ya da mağazalardan alınacak başka satış yeri yok..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...