4 Ocak 2013

Inglot Alışverişim..

Nihayet ben de Inglot'dan alışveriş yapabilme şerefine nail oldum. Geçtiğimiz çarşamba Optimum Outlet'deki Park Bravo'nun içindeki Inglot'yu epey bir inceledikten sonra, satış danışmanı hanımın da tavsiyesi ile toplu bir palet oluşturmaya karar verdim. Bu arada Optimum Outlet Par Bravo Inlot'nun satış danışmanı arkadaş uzun zamandır gördüğüm en başarılı, en bilgili satış elemanlarından biri oldu. İsmini sormayı unuttum her zamanki gibi ama yardımseverliği, insanı sıkmadan, onu al bunu al diye baskı yapmadan çok güzel bir şekilde ilgilendi bizimle. keşke bütün satış elemanları öyle olsalar.
Neyse biz alışverişe gelelim. Bildiğiniz gibi Inglot yılbaşıdan önce 3 ürün ve üzeri alana % 50 indirim uyguluyordu, ben de bu indirimden yararlandım ve kendime hem seyahatlerimde hem de normal zamanlarda kullanabileceğim çok güzel bir palet hazırladım.


Hazırladığım palet 1 pudra, 1 allık ve 2 fardan oluşuyor. Kapakları mıknatıslı ve çantaya atılsa bile kolay kolay açılacak gibi görünmüyor. Yine de tedbir için kutusunu da atmadım, seyahate falan giderken bu kutunun içinde muhafaza edeceğim. 

Pudra burada çok belli olmamış ama ışıltılı bir pudra, yalnız ışıltısı Essence Twilight pudra gibi değil, daha mat bir zemin üzerinde hafif bir ışıltı, bütün yüze uygulandığı zaman bile son derece doğal bir görünüm oluşuyor. Allık olarak hem yaz, hem de kış aylarında rahatça kullanmak üzere koyu şeftali tonlu bir allık seçtim. Bir nevi joker allık gibi oldu. Bir yere giderken tek bu allığı alsam bile çok rahat ederim diye düşünüyorum.
Farları ise yine rahatça kullanabileceğim bir doğal ton olarak pembe ve onu canlandıracak açıktan koyuya turuncu tonlarında seçtim ki yine her tür makyajda rahatça kullanabileceğim renkler. Dün ilk defa da denedim zaten bir sonraki yazımda bu paletle yapılmış bir makyaj örneği de göstereceğim. Şimdi ürünlerin tek kusuruna geliyorum, çok ama çok tozutuyorlar. Hem de hepsi, o nedenle çok büyük bir pudra ya da allık fırçası ile pof pof ürüne bandırmak yerine bir duo fiber fırça veya küt uçlu fırçalar ile ürünleri kullanmak daha doğru olacaktır. Tozutmaları dışında renklerden ve dokulardan o kadar memnun kaldım ki kendimi tutmasam gidip bir palet daha alacağım, o derece yani.


Bu görüntüler de Optimum Outlet Inglot standlarından alınma, ürünlerin bir kısmı tükenmiş zaten. ben özellikle ışıltılı pudraların renklerine ve dokularına hayran kaldım. Bir de far renkleri çok güzel. Inglot gibi bir markanın bu tozutma sorununu da halletmesi gerekirdi diye düşünüyorum.

Yeni yılın ilk alışverişi bana oldukça uygun fiyatlı geldi. İndirim de olduğu için bu dörtlü paleti 67 TL. gibi bir fiyata aldım ki pudraların normal fiyatları zaten 40 TL.  üzerinde. İhtiyaçlarınız varsa indirim hala devam ediyor.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel olmuş. İnsanın palet oluşturkça oluşturası geliyor Inglot'da. Gerçekten çok tehlikeli :))

    YanıtlaSil
  2. @sherfinkaOnay.. hayır İzmir değil İstanbuldayım.. Optimum burada da var.. ben hafta içi gittiğimde bomboştu o nedenle rahat rahat karıştırdım herşeyi.. Hafta sonu çok kalabalık oluyor haklısın.. teşekkürler..:-))

    @makyajlıhaller.. off hem de nasıl tehlikeli..:-))

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan canımm :) far pudra ilgimi çekmiyor ama ojelerini merak ediyorum ben de :D

    YanıtlaSil
  4. Paletini çok beğendim canım:) ben de indirimde bi palet yaptım, çok seviyorum kendisini..

    YanıtlaSil
  5. @kontes... bir tane de oje aldı arkadaşım onu da haftaya alıp süreceğim ondan ama çok güzel ojeler var..
    @yelda.. güle güle kullan Yelda'cım..:-))

    YanıtlaSil
  6. palet çok güzel olmuş, renklere bayıldım :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  7. @onorr.. teşekkürler.. gerçekten diğer renklerde de gözüm kaldı..:-))

    YanıtlaSil
  8. Palet süper olmuş canım güzel günlerde kullan.
    Şu gökkuşağı şeklinde farlara neden bakmadım ki ben pembelisine bayıldım.:)

    YanıtlaSil
  9. Ben de Optimumdan yaptım alışverişimi, aynı kişi değilmiş ilgilenen ama benimle ilgilenen kişi de sabırlı sakin biriydi. Bazı mağazalardaki o küçümser tavırlarının olmamasına da bayıldım :)
    Aldıkların çok güzelmiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  10. @melal..teşekkürler.. mağazadaki kız bana direk onları tavsiye edip gösterdi ben de onlardan seçtim.. teklilerin çoğu kalmamıştı bi de.
    @sevdas. teşekkürler.. satış görevlisinin kendisine de söyledim zaten uzun zamandır ilk defa bu kadar düzgün bir görevli gördüm diye..

    YanıtlaSil
  11. hala ındırım devam edıyormuş korkuyorum valla :( aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  12. @kardelen.. Tesekkurler.. Ben bile kendimi zor tutuyorum birseyler daha almamak icin :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...