7 Ocak 2013

Günün Ojesi Gabrini neon Serisi 05 Numara..

Günaydın.. İstanbul çok soğuk ve kar yağıyor ama bizim modumuz her zaman neşeli ve ışıl ışıl olsun diyerek bugün de neon oje serisinden gidiyoruz. Gabrini'nin neon serisinden aldığım dördüncü ojeyi de bugün sürdüm. Artık detay vermeye gerek yok, Gabrini'nin tek şikayetçi olduğum tarafı açılır açılmaz gelen kötü kokusu, onun dışında ojelerin duruşu, rengi, kuruması ve kalıcılığı konularından bir şikayetim yok. Dediğim gibi serinin geri kalanını da ilk Kadıköy turumda tamamlayacağım.


 Sabah sabah kar havasında çektiğim resimler..

Yüzük kombinasyonu.. 

Bu resimleri de ortalık biraz aydınlandıktan sonra, işe gelince çektim.. Gerçi şimdi de güneş açmış vaziyette ama güven olmaz tabi her an kar yeniden bastırabilir.

Böyle kapalı havalarda en azından ojelerime bakıp renkli bir şeyler görüp, içim açılıyor. 
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Ayy çokk güzelmiş bu rengi

    YanıtlaSil
  2. @janjan.. bu neon serisine bayıldım tam anlamıyla.. açık havada gösterebilsem renkleri daha da güzeller..:-))

    YanıtlaSil
  3. bu yeşili çok sevdim:) bi gün sana gelsem bu ojelerin hepsini oje kokusundan bayılana kadar sürmeme izin verir misinki acaba :)

    YanıtlaSil
  4. neonlar genelde opak olmuyor onun için almamıştım. gördüğüm kadarıyla öyle bi sorun yok. flormarın neon serisi rengini vermiyor 3 kat sürsende.
    demekki neymiş gördüğüm yerde her renk alınacak;)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. neon süre süre yazi getireceksin vallahi :)))

    YanıtlaSil
  6. @goncat.. :-)) kesinlikle gel ve istediğin kadar sür..
    @yıldız.. flormarın neon serisi tamamen farklı ve neon gibi de durmuyor zaten.. o yüzden bu seriyi bu kadar sevdim.. bulursan kaçırma bu renkleri..
    @naslı.. :-)) napayım bu karda kışda kendimi böyle avutuyorum işte...

    YanıtlaSil
  7. Wow! bir china glaZe kaDar canlı ve pArlak duruyoRlAr :) yeşiL ojeyi çok sevErim buda hoşuma giTTi ben renklErin yazı kışı olduğunu düşünmuyorum yaz kış iStediğim rengi giYer iStediğim renk ojeyiDe sürErİm çok hoş olMUş hep enerJik kal mutlu günleRde biTir....

    YanıtlaSil
  8. @matruska.. Tabi olmaz rengin yazi kisi ruhsal durumuma gore suruyorum zaten ben de kafama gore :))

    YanıtlaSil
  9. merhaba ben gabrini neon N1 ve N8 numarayı aldım. bunları alma sebebim ise internette bir sitede karanlıkta parladığını gördüğüm içindi. fakat sürüp karanlık ortama geçtiğimde elimi zor görüyorum ve parlama yok.olayı yanlış mı anladım acaba ?

    YanıtlaSil
  10. @adsız.. Bildiğim kadarı ile gabrini neonun karanlıktaparlama özelliği yok.. ChinaGlaze Ghoulish Glow top coat karanlıkta parlıyor blogda yazısı var ayrıca e-bay de karanlıkta parlayan başka bir seri neon oje var

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...