10 Ocak 2013

Günün Ojesi Essence Colour3

Günaydın. Essence'in bu 2 yönlü ama istenirse 3 değişik renk elde edilebilen ojelerini sanırım hepiniz görmüşsünüzdür. Ben bu ojelerden daha Essence ilk geldiğinde 3 tane almıştım.Ama her zamanki gibi sıra gelememiş bir türlü. Dün aklıma geldiler ve ilk olarak 03 numara Kiss on Top of the Rock ve Dancing in the Streets ile başladım.

 Kiss on Top of the Rock.. Oje aslında gayet güzel bir kırmızı, hatta bu ton kırmızıdan Essence'in diğer ojeleri içinde yok sanırım. Biraz FlorMar'ın numarasını unuttuğum meşhur kırmızısını hatırlattı bana. Sürümü ve kuruması kolay, 2 kat sürdüm. Ama sürerken şişeyi koyacak düz bir yer gerekiyor kesinlikle, ben diğer ojeleri dizimin üstüne koyup, hatta elimde tutup bile sürebilirim ama bu her an düşebilir.

Şişenin diğer ucundaki ışıltılı turuncu yani Dancing in the Streets tek başına da sürülebilir ama ben diğer ojenin üzerine sürmeyi tercih ettim bu sefer. İçinde minik ışıltıları olan, açık bir kırmızı renk elde ettim, güzel oldu. İçindeki minik simlere rağmen oje pütürlü değil, o nedenle kolay çıkacağını düşünüyorum.

Yüzüklerim ve yüzük takmadığım zaman taktığım taşlı eldivenlerim. Eldivenleri geçen sezon Forever New'dan almıştım, bu sezon da değişik eldivenler var ama böyle taşlı var mı bilmiyorum. İş yerimiz tadilatta olduğu için kalorifer yanmıyor, o nedenle iş yerinde ısınana kadar böyle parmaksız eldivenlerle oturmak zorunda kalıyorum.

Bu seriden 2 tane daha var ama yarına başka oje sürmeyi planladığım için  artık haftaya kalacaklar.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. Sayende ellerim artık açık renk ojelerine gidiyor :))) yine getirmişsin yazı,çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. @naslı.. bu pis havalarda içimiz açılsın dimi biraz..:-))

    YanıtlaSil
  3. Tırnaklarının yapısını çok beğeniyorum yaaa özel kullandığın bişey varmı

    YanıtlaSil
  4. @janjan.. tırnak bakımı ile ilgili yazılar yazmıştım oraya bakabilirsin ama düzenli tırnak koruyucu sürüp bakım yapıyorum..

    YanıtlaSil
  5. Essence'in böyle ojelerinden hiç almadım ama çok güzel yani çift renk çok iyi düşünülmüş :)

    YanıtlaSil
  6. @ırmak.. evet güzel bir düşünce 5 ayrı renk seçeneği var bir de..

    YanıtlaSil
  7. Çok güzellerr gule gule bitiR...
    eldivenler çok şık ayrıca çokta güzeller bende sade olan eldivenlerime moda çarşısından aldığım zımbalaRdan takıyorum herşeye yakışıyoRlAr....

    YanıtlaSil
  8. @matruşka.. moda çarşısı dediğin bahariyedeki pasaj değilmi? ben de oradan aldım zımbalarımı..:-))

    YanıtlaSil
  9. Ha yok cınım ızmır caddesındekı ankarada olanlar bilir baharıye ıstanbulda sanırsam duymadım orayı heryerde var galıba moda çarsısı :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...