11 Nisan 2013

Günün Ojesi Rimmel London 700 Block Your Green..

Günaydın. Bugün bana mail atan sevgili okuyucularımdan birinin isteği üzerine blog bannerında görülen siyah üzerine nude tonlu nail art örneği yapacaktım. Aslında yaptım da ama o kadar kötü durdu ki içime sinmedi, acele ile bir kaç resim çekip geri sildim. Sonra da sürekli bir tuhaflık yaşayarak, hiç bulaştırmadığım ojeleri sürekli sağa sola bulaştırıp durdum. Neyse sonunda istediğin gibi sürdüğümde yine aklıma başka bir şey denemek geldi ama sonuç olarak o denediğim şeyi  de sevmedim. Karar verdim ki bu nailart denen şey kolay değil ve ben beceremiyorum. Neyse tabi denemeler devam edecek o ayrı.

Karar değişikliği ile Rimmel London'ın hafta sonu Watsons'dan aldığım yeni ojelerinden birini sürdüm. Rimmel ojeleri artık anlatmıyorum, güzellikleri ve kaliteleri malum. Yalnız kameraya daha çok mavimsi olarak yansımış, tuhaf bir şekilde aslında rengi yeşil.

Dün akşam yaptığım mat siyah oje üzerine sürdüğüm nude tonlu sünger baskılı nailart örneği böyle idi ama beğenmedim. Belki de kullandığım FlorMar oje çok sıvı kıvamlıydı onun da etkisi olabilir. 

Sonra yine dayanamayıp, sabahın köründe nailart fırçası ile Essence Just in Case ojeyi uyguladım. Bunu da çok sevmedim ama idare eder bugün. 

Favori yüzüklerim arasına yeni aldığım sonsuz aşk yüzüğüm de girdi, artık parmağımdan çıkmaz.

Bugün sürdüğüm ojelerden çok mutlu değilim anlayacağınız ama bugünlük böyle oldu. Yarına daha keyifli bir şeyler yapmaya çalışacağım.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Ben geliyim de sana nail artlar yapayımmmmm :)) leopar mı dersin mozaik mi dersin puanlı mı dersin fiyonk mu dersin hepsini deneriz :))

    YanıtlaSil
  2. @senabilen.. evet ya değişik şeyler yaparız ne güzel..:-))

    YanıtlaSil
  3. En baştaki ojeye bittim.Tırnak yapında çok hoş ojeler kendini gösteriyor.buarada bloguma beklerim http://ballkopugu.blogspot.com/
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. @balköpüğü.. Teşekkürler bloguna bakacağım derhal..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...