22 Nisan 2013

Nars Karıştırma Fırçası..

Bu fırçayı Nars alışverişlerimin pik yaptığı dönemde, daha önce yazdığım kabuki fırçalarım ile birlikte almıştım. Bütün fırçalarım içinde neredeyse en sevdiğim, en değerli fırçam budur. Neredeyse her işe yarar, tüm göz kapağına değil ama crease bölgesinin dış tarafına far sürmeye, iki far  arasındaki renk geçişini hafifçe dağıtmaya ve doğallaştırmaya, kalem veya liner üzerinden aynı/benzer renkle far ile geçip smokey etkisi vermeye veya göz pınarına aydınlatıcı  sürmeye kullanılabilir. O nedenle her makyajda kullanırım, elimden düşmez. Ne yazık ki fiyatı oldukça yüksek ben 80 tl civarında almıştım şimdi sanırım 100 tl civarındadır. Ama Mac fırçalardansa her zaman Narsı tercih ediyorum.  Mac'ın bunun muadili fırçası mutlaka vardır araştırmadım ama bu fırça kesinlikle evladiyelik bir fırçadır. 3-4 senedir bende neredeyse her makyajda kullanıyorum dediğim gibi ve seyahatlere de götürüyorum hiç bir şey olmadı. Temizliğini Mac fırça temizleme suyu ile yapıyorum. Önceleri su ile de yıkıyordum ancak suya pek sokmuyorum artık ne olur ne olmaz .

Şu resimde temizleme suyu ile yıkanmış hali görülüyor.

Fırçanın uzunluğu oldukça fazla ama uygulama esnasında hiç bir zorlukla karşılaşmadım şimdiye kadar. tek zorluk seyahat sırasında makyaj çantasına güzelce yerleştirebilmekte. Onu da böyle uzun fırçalar için fırça çantası almakta buldum.

Tüyleri yumuşacık, farları tozutmadan alıyor ve tek sürüşte uygulamayı yapıyor. 

Fırçayı deneme fırsatınız olursa mutlaka deneyin, memnun kalacaksınız, dediğim gibi tek kusuru fiyatı. Ama bu kusur bütün Nars ürünleri için geçerli maalesef.
Sevgiler..

5 yorum:

  1. işte nars olunca durum böyle oluyor malesef :( ama güle güle kullan her daim canm kaliteli bir fırcadır :)

    YanıtlaSil
  2. @ilyedaa.. Teşekkürler canım gerçekten de tam joker fırçamdır kendisi :))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba sizi severek takip ediyorum :)Nereden bulabiliriz bu furçayı acaba mac217 ile aynı işlevde mi ?

    YanıtlaSil
  4. Merhaba sizi severek takip ediyorum :) acaba bu fırçayı nereden bulabiliriz sephoralarda mevcut mu? Mac217 ile aynı işlevde mi? sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. @eminaki.. Teşekkürler :)) mac 217 yi kullanmadım o nedenle aynımıdır bilmiyorum fırçayı narsın kendi mağazasından almıştım sephora nars standında fırça görmedim ama vardır herhalde.. Sephoranın kendi markasında da benzer fırçaları var daha ucuza.. Sevgiler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...