24 Nisan 2013

FlorMar Rotating Mascara..

FlorMar Rotating mascarayı daha ilk çıktığında denemek için almıştım ama sonra nedense bir köşede unutmuşum. Aslında tam da unutmadım, çok memnun kalmadığım için bıraktım. Geçen gün yine makyaj çantalarımı karıştırırken bulunca, hem yeniden deneyeyim hem de yazayım istedim. İlk seferde memnun kalmama nedenim bu rotating yani kıvırma işinin kirpiklerimi kavramasıydı. Evet mascaranın kapağının ucunda minik bir pil ve düzenek var, ona basınca mascara dönüyor ve kirpikleri kavrayarak boyuyor. Bu mascaradan bütün Flormar mağaza çalışanları çok memnunmuş, ilk çıktığında hangi mağazaya gitsem tavsiye üzerine tavsiye aldım, kim bilir belki de ben kullanmayı beceremedim. Onların kirpikleri ok ok olurken benimkiler resmen aşağıya düşüyor. Bu gün yine sürdüm ama öyle ortalama bir mascara havasında, sanki bir kat sürüp bırakmışım gibi duruyor. Bir kaç defa üstünden geçmeme rağmen tam siyah gelmiyor gözüme,  sadece biraz uzatmış gibi duruyor.

 Soldaki resimde görülen minik düğmeye basıp çalıştırıyorsunuz. Fırça plastik ve diken diken, dikkat edilmezse dönerken göze gelebiliyor. Çalışırken az bir vınlama çıkartıyor, rahatsız edici bir ses değil. Givenchy veya Dior'un mascaraları gibi titreşimli değil, sadece dönme hareketini yapabiliyor.


Bu tarz fırçaları tercih etmeyen çok var biliyorum ben de onlardan biriyim ama bu değişik olduğu için denemek istedim. Ama hayal kırıklığına uğradım. En sonunda mascarayı alıp FlorMar mağazasına gidip uygulama yaptıracağım bakalım nasıl olacak. Siz de bu mascarayı almak isterseniz mutlaka önce deneyin bu rotating olayı göründüğü gibi değil çünkü.
Sevgiler..

13 yorum:

  1. Ben de bu maskarayı merak etmiştim. Sırf dönme olayı dikkat çekiyor zaten. Ama sonuca bakmak lazım, iyi değilse hiç almamak lazım o zaman:)Yazı için çok teşekkürler kuzu:)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu maskaranın aşığıydım bir zamanlar hatırlattığın iyi oldu tekrardan alıcam canımcım :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu maskaranın aşığıydım bir zamanlar hatırlattığın iyi oldu tekrardan alıcam canımcım :)

    YanıtlaSil
  4. @yelda.. dediğim gibi belki de ben beceremiyorum anlamadım ki.. :-((

    YanıtlaSil
  5. @pekhanımhanımcık.. hay allah bak şimdi bende birşey var kesin herkes bayılıyor buna.. nasıl kullandın sen??

    YanıtlaSil
  6. flor mar bana pek başarılı gelmiyor maskara konusunda :(

    YanıtlaSil
  7. @littlebutterfly.. Evet ne yazıkki ben de çok sevmiyorum maskaralarını..

    YanıtlaSil
  8. daha önce hiç flormar maskara kullanmadım bunun mekanizması var birde alsam hiç beceremem ben de kesin :/

    YanıtlaSil
  9. bende bunu cok merak ediyordum bir deneyipte almakta fayda var anlaşılan

    YanıtlaSil
  10. @pembedudaklar.. Evet kullanması biraz tuhaf bunun alışamadım bir türlü..

    YanıtlaSil
  11. @melisayağmur.. Evet flormar mağazalarında uygulama yapılabilir daha iyi olur..

    YanıtlaSil
  12. Ben bir kaç aydır kullanıyorum bu maskarayı. Bana mağazada nasıl uygulamam gerektiğini gösterdiler (ki ilk gördüğümde epey korkmuştum, gözlerim konusunda inanılmaz derecede hassas ve korkağım). Ben kirpikleri kıvırmasından çok memnunum, ama bir kaç saat sonra maskara resmen ''dökülmeye'' başlıyor, bir bakıyorum göz altımda bir sürü siyah noktacık birikmiş. Bu yüzden bir daha almayacağım, Clinique maskarama döneceğim.

    Audrey'cim, acaba sen ters mi kullanıyorsun aleti? Başı dönerken, dışa doğru dönmeli. Yani sana doğru değil de, tam tersine doğru dönerken kavramalı kirpiklerini. İçe doğru çevirirken kullandığında, senin söylediğin gibi kirpikler aşağıya düşüyor.

    YanıtlaSil
  13. @no-go.. dökülme olayından fazla şikayetçi değilim senin dediğin gibi yapıp yapmadığıma hiç dikkat etmedim deneyeceğim en olmadı götüreceğim mağazaya gösterin bakalım madem çok mucize bu bende niye olmuyor diyeceğim.. clinique malesef alerji yaptı bana yazacağım onu ayrıca.. essence ya da maybellinelerime devam edeceğim anlaşılan ben de.. teşekkür ederim bilgi için de..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...