2 Nisan 2013

Nars Laguna Bronzer...

Nars allıklara, rujlara ve bütün her şeye bayıldığımı, ve mümkün olduğu kadar da ürününü alıp denemeye bayıldığımı biliyorsunuzdur. Bir ara Dior takıntım gibi Nars takıntım oluşmuştu, sürekli gidip, makyaj yaptırıp, makyajda ne kullanıldıysa hepsini alıyordum. Bu Laguna Bronzer'da öyle bir alışverişin hediyesiydi. Aslında iki tane Laguna var elimde iki ayrı alışveriş hediyesi olarak. 

Kabından başlarsak, tabi ki klasik Nars siyah ambalajında geliyor. Malzeme olarak sert plastik, sağlam ama çok çabuk kirlenmeye ve toz tutmaya müsait. Özellikle makyaj çantası içinde çok çabuk kirleniyor. Ama neyse ki temizlemesi çok kolay.

Ürünün adı ve bilgileri arka kapakta yazıyor. 2.5 g.'lık minicik bir ürün, tekli farlar kadar ama çok az kullanıldığı için zaten bitirmek çok zor.

Rengi çok tatlı ve sıcak tonlu bir kahve, mat görünmesine rağmen sürünce cilde hafif bir parlaklık veriyor. Fırçayı haşin bir şekilde sürmezseniz asla tozutmuyor. Ben uygulamayı  ürünü allık olarak süreceksem Nars'ın kendi kabukisi ile gölgelendirme yapacaksam da RT Expert Face Brush tarzı bir fırça ile yapıyorum.

İşte ciltte böyle hafif bir parlaklık oluşturuyor. Yaz aylarında, yanık tende süper bir allık olarak duruyor. 

En kısa zamanda The Balm Bahama Mama ile de karşılaştırmasını yapmaya çalışacağım. Çünkü şimdi bakınca aslında aralarında baya bir fark olduğu görülüyor. Nars Laguna'yı bronzer isteyen, hatta yeni kullanmaya başlayacak herkese tavsiye ederim. İkisi de bana hediye olduğu için fiyatından emin değilim ama tekli farların fiyatında 60-70 TL. arası olduğunu tahmin ediyorum. Nars mağazalarında veya Sephora'larda ürünü deneyebilirsiniz.
Sevgiler.

6 yorum:

  1. gerçekten rengi çok hoşmuş :)

    YanıtlaSil
  2. @makyajvebakım.. evet en sevdiklerimden biri..:-))

    YanıtlaSil
  3. Ben bronzer ararken çok kararsız kalmıştım the balm la nars arasında ama bahamamayı seçtim fiyat uygunluğundan dolayı ..karşılaştırmayı merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. @elidaa.. malesef fiyat farkı büyük.. karşılaştırmayı resimleri hazırlar hazırlamaz yapacağım..

    YanıtlaSil
  5. benim wishlistimden bir ürün yazmışsın, nasıl sevindim!
    en kısa zamanda ephora'ya gitmek lazım :)

    YanıtlaSil
  6. @sheenapunk.. işe yaramasına sevindim.. bugün ya da yarın da bahama mama ile karşılaştırmasını yazacağım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...