30 Nisan 2013

Uzak Işıklar Takı Alışverişi..

Cumartesi Kadıköy'e gidince herzamanki gibi Uzak Işıklar'a uğramamak olmazdı tabi. Ancak Uzak Işıklar Bahariye Caddesi'nde Akbank yanındaki yeni yerine taşındığından beri çaktırmadan minik minik zamlar yapıyor. Tabi yine genele göre ucuz ama fark olmuş baya, ben çok açık şekilde görüyorum eski fiyatlarını da bildiğim için,  bu gidişle yeni yerler arayışına başlayacağım. Aslında bir tane güzel ve ucuz bijuteri Çilek Sokak üzerinde de var, bir dahaki gidişimde oraya daha fazla şans vereceğim. 

uzak ışıklar


Küpeler 3.50 TL. , halka küpe takmayı çok seviyorum. Bunlar ne büyük be fazla küçük tam ideal boydalar benim için. 

uzak ışıklar
Yüzüklerin bir tanesi 2.50, diğerleri 3.50 TL. ama hagisi 2.50'du unuttum şimdi. Mesela bu tarz bütün yüzükler daha önceden 2.50 TL. idi. Böyle ona 1 TL, buna 2 TL. gibi minik zamlar gelmiş.

Yine de çok çeşitli ürün olması nedeniyle sık sık uğradığım ve hep de uğrayacağım bir yer tabi. Bahariye'deki diğer bijuteriler ile karşılaştırınca, yine de fiyatları oldukça uyguna geliyor. Önümüzdeki haftalarda uygun bir zamanda Çilek Sokak'daki bijuteri ile de karşılaştırmasını yapacağım.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. iyi günlerde kullan. yüzüklere bayıldım desem yeridir..

    YanıtlaSil
  2. Çook güzeller canım güzel günlerinde eşlik etsinler sana :) yerini de öğrendiğime göre artık gitmeliyim Uzak Işıklara :)

    YanıtlaSil
  3. Taşınmanın külfeti fiyatlara yansımış herhalde :) Güle güle kullan canım çok hoşlar.

    YanıtlaSil
  4. @littlebutterfly.. teşekkürler canım.. :-))

    YanıtlaSil
  5. @yeşim.. uğra canım ama boş çıkamazsın kesinlikle.. teşekkürler.. :-))

    YanıtlaSil
  6. @makyajkelebeği..evet büyük dükkana geçince öyle olmuş biraz.. neyse idare edeceğiz napalım.. :-)

    YanıtlaSil
  7. İstanbul'da yaşamanın faydaları sanırım bunlar.. :) mesela o YES yazan yüzüğü burda en az 7-8 tlye alabilirim.. :) Güzel günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  8. @zeynep.. evet istanbulda alternatif çok.. çok pahalısı da var ucuzu da.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  9. yüzükler harika iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  10. @tuğçedemir.. Teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  11. fiyatlarını yükseltmesine çok üzüldüm çünkü manisada ikamet ediyorum istanbula geldiğimde uğradığım ilk yerlerden biriydi... çok üzüldüm.yeni bir yer bulman durumunda bilgilendir bizleri :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. @zerringönlüaçık.. Tabiki bilgilendireceğim zaten çok yakınında bir yer var.. Ama uzak ışıklara da uğra fiyatlar azıcık artmış da olsa güzel şeyler var :)

    YanıtlaSil
  13. Ne olursa olsun diğer yerlere göre çok ucuz :) Kadıköy'e sık sık gidiyor olmama rağmen maalesef bilmediğim için haliyle hiç gitme imkanım olmadı ama en kısa zamanda gideceğim çünkü bir çok blog ve vlogda gördüm çok güzel şeyler varmış :)

    YanıtlaSil
  14. @cerenesin.. mutlaka uğra bahariye caddesi akbankın yanında yeni yeri..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...