26 Nisan 2013

Tavsiye Meleği olarak ilk görevim...

Bundan 1-2 hafta önce Tavsiye Kanalı'na üye olmuştum, bana ilginç geldi yeni şeyler denemeye bayılırım çünkü. Ancak Migros Money Club Card'ın gerekli olduğunu bilmiyordum, çünkü ürünler oraya tanımlanıyormuş meğerse. Bende acilen bir money club card çıkardım. İlk olarak da Dimes taze sıkma portakal tadında içecek kartıma tanımlandı ve dün Migros'dan gidip aldım. İlk olarak hemen bir bardak kendim denedim, tabi gerçek taze sıkma portakalın yerini hiç bir şey tutamaz ama bunun tadı da baya bir güzel geldi bana. Özellikle  ilave şeker içermemesini çok sevdim. Bu şekerli içecekler fark ettirmeden baya bir kalori içeriyorlar.  

Ürünümüz güzel, sağlıklı ve geri dönüşebilir bir cam şişede geliyor ve içinde gerçek portakal parçacıkları bulunuyor

Kendim bu kadarını içtikten sonra geri kalanını oğluma verdim, bir oturuşta hepsini içti ve beğendi.

Özellikle taze portakal bulunmayan yaz aylarında kahvaltı sofrasında tercih edebileceğim bir ürün oldu Dimes Taze sıkma portakal.. Tavsiye Kanalı hakkında daha fazla bilgi için ya da Tavsiye Meleği olmak için sizi buraya alayım. Sevgiler..

4 yorum:

  1. Benim de favorim bu, gerçek portakal suyuna en yakın lezzeti bunda buldum. Gördüğüm yerde stokluyorum o derece :)

    YanıtlaSil
  2. @benguk.. böyle ürünlere içlerindeki şeker katkısı nedeniyle temkinli yaklaşırım genelde ama bu katkısız olduğu için beğendim ben de..

    YanıtlaSil
  3. Bende üyeyim ama henüz bana bir kampanya falan gelmedi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hilalnur sanırım sizin takip etmeniz gerekiyor kampanyaları

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...