22 Nisan 2013

Acnecinamide Gel Cream..

İşte bu ürün uzun zamandır sivilce için kullandığım en iyi ürünlerden biridir diyebilirim. Bir dönem gerçekten başım sivilceler ile feci dertteydi ve hem Bioderma hem de bu ürünü yakın aralıklarla denedim. Bence bu ürün Bioderma'ya göre daha çok işime yaradı.

Bu kremi set halinde yani yanında temizleme mendili, yüz yıkama jeli ile birlikte Mügros'dan aldım. Fiyatı 14-15 TL. civarında olması lazım ve şimdi Kadınlar günü indiriminden alıp da stoklamadığıma çok pişmanım. Umarım Anneler Gününde yine bir indirim olur da ben de stoklarım bunu çünkü çok memnunum. Bioderma kullanmadığım zamanlar ürünü gece kreminin üzerine sürerek kullandım. Gündüz de kullanılabilir çünkü sürdüğün anda yüzü hem yumuşatıyor, hem aydınlatıyor hem de yağdan arındırıp matlaştırıyor. Uzun vadede gerçekten de sivilce problemime çözüm oldu. Şu anda 1-2 sivilce izi dışında yüzümde sivilce kalmadı ve çıkmak üzere direnenler de fazla dayanamadılar. 

Sivilce mendilleri ve yüz yıkama jeli ile de birlikte kullanıldığında daha da etkili olacağına eminim. Ben o ürünleri kullanmadım çünkü onları biraz  kullanıp oğluma bıraktım. Yine de onları da ayrıca yazıp değerlendireceğim.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. merak ettiğim bir marka aslında sivilcelerle hep başım dertte ara ara çıkıyor 2 3 tane :( almalıyım

    YanıtlaSil
  2. @kozmetikdeneyimleri.. evet bir tüpü bitirdim ikinciye geçtim baya fark etti cildim.. sivilce falan kalmadı ortada..

    YanıtlaSil
  3. Bende kesinlikle işe yaramayan bir üründü, zorla bitirmiştim... sizde işe yaramasına sevindim :)

    YanıtlaSil
  4. Ben bıktım artık 26 yasıma geldim hala hiç yoksa 2 tane illa ki var bi de sıkmazsam daha beter oluyor iki ay duruyor orda:)neler kullanmadım ki belki de karaciger alakası var.bunu da deneyebilirim la roche posay duo da iyi ama.

    YanıtlaSil
  5. yapısı nasıl peki?emilimi falan?
    Geç emilince kremler delleniyorum,silesim geliyor. :(

    YanıtlaSil
  6. @like-a-cat..aa çok ilginç gerçekten de iyi geldi bana matlaştırması bile yeter üzüldüm işe yaramadığına..

    YanıtlaSil
  7. @zuhalvarol..yediğin birşeyler de dokunuyor olabilir hiç beklemediğin birşeyler de sivilce yapabiliyor ama bu tarz kremlerin de faydası olduğu kesin sivilcelere..

    YanıtlaSil
  8. @tekaşka.. Yatmadan bir yarım saat önce falan sürüyorum makyaj altına sürmüyorum bunu ama bir kere sürmüştüm fena değil emilimi ama gündüz kremim başka onu da anlatacağım ..:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...