2 Nisan 2013

Mart Ayı Bitenler...

Yine bir ay bitti ve yine dolu dolu bir bitenler yazısı geliyor. Bitenler yazısı yazmak kadar okumayı da seviyorum, çünkü bir sürü ürünü görmüş veya hatırlamış, hakkında bir fikir edinmiş oluyorum. Hemen başlayalım bakalım geçtiğimiz ay neler bitmiş..



Hemen en baştan başlıyorum. Avon Advanced Tecniques Kuru kafa derisi için bakım solüsyonu, uzun süredir beklemedeydi, kullandığım zaman da pek faydasını göremedim, kokusu da bir tuhaf olmuştu atmak zorunda kaldım. Bioderma Atoderm çok kuru ciltler için bakım kremi, bunu daha çok oğlum kullandı, ben ara ara kür olarak kullandım, gerçekten kuruluğu güzel önleyen bir krem. Watsons Pure Beauty Nar Özlü tonic, bu bitirdiğim ikinci şişe, elimde başka ürünler olmasa yine alacağım bir ürün, yüzüme aydınlık veriyor, çok hafif bir dokusu var, kokusu da kötü değil. Axe erkek deodorant, bunu tabi kocam kullandı ama ben de kokusunu çok seviyorum. Selin koku giderici sıvı sabun, bunu Gratis'den 2 TL. gibi komik bir paraya almıştım ve hakikaten de dediğini yapıyor, hem kendi güzel kokuyor hem de eldeki kokuyu gideriyor. Yeniden alacaklarım arasında. Rival de Loop temizleme losyonu, neyseki küçük boyunu almışım, çok kötü yarsını bile kullanamadım. Çöpe gidiyor. TBS Havuç özlü gece nemlendirici krem, dokusu çok ağır olmakla birlikte emilimi iyi, ancak cildime extra bir nem vermediği için yenisini almayacağım. Gratis'den 3.5 TL.'ye aldığım hassas diş etleri için diş macunu, kokusu, tadı güzel, yenisi stokta var.

Avon Senses Summer Breeze duş jeli, kokusu güzel ama kalıcı değil, köpürmesi de ilk anda güzel ama çabuk geçiyor. Avon ve daha pek çok marka duş jeli stoğum oldukça fazla, o nedenle alınmayacaklar içinde. Watsons kuru şampuan, bu üründen oldukça memnunum, yağlı saçın hakikaten yağını alan bir ürün, çok yakından sıkmamak lazım yoksa saçta beyaz beyaz iz kalıyor. En kısa zamanda yenisi alınacak, her eve lazım. Lavanta kokulu yağlı saçlar için şampuan, nereden ve ne zaman aldım hatırlamıyorum, çok da kayda değer bir şampuan değil zaten. Agiss aseton, Kadıköy Sıla Kozmetik'den stok halinde aldım, FlorMar'dan sonra en sevdiğim aseton kendisi, yenisi kullanımda. Watsons I Love.. Lemon&Lime vücut kremi, inanılmaz kokuyor ama kalıcı değil. Zaten vücut kremleri stoğum da boyumu aştığı için başka bir şey söylememe gerek yok. Yves Rocher Sebo Specific'leri daha önce de yazmıştım, çok memnun kaldım ve yenilerini de aldım. 

Amerika'dan getirttiğim Licorice göz kremi, güzel nemlendirdi ama anti-aging değil o nedenle alma imkanım olsa da almayacağım ürünlerden. Kutulardan çıkan Nuxe gece kremi  ve Cosmed leke giderici, denediğim miktarları herhangi bir fayda için oldukça yetersizdi. Alix Avien DNA mascarayı yazmıştım, elimde milyon tane mascaram olmasa yeniden alabileceğim ürünlerden. Rival de Loop makyaj temizleme sütü, kullandım, bitirdim o kadar söylüyorum. Gratis'den aldığım yüz temizleme süngeri, çok çabuk kirleniyor o nedenle sevemedim.


2-3 kullanımlık maskeler ve muhtelif disc pamuklar, bu pamukları yiyor olabilirim, günde en az 10 tane kullanıyorum dersem ne demek istediğimi anlarsınız sanırım. Pure Beauty Nar özlü göz maskesini yazmıştım zaten, yenisini aldım, stokladım. Rossmann sivilce maskesi, mavi olan bunu kullandım ama daha bir fikrim yok. Bir kaç defa daha kullanayım da daha detaylı yazacağım.

Vanilya Club'dan gelen Nesia el ve vücut bakım kremleri, fena değildi ama tam boy düşünmüyorum. Isana saç bakım kremi, saçı yumuşatıyor ama extra bir faydası yok. Bulgari Omnia parfüm, oldukça güzel ve kalıcı bir parfüm tabi bir sürü parfüm denenmek için sırada bekliyor. Lip Balm, markasını bulamadım, nereden aldım hatırlamıyorum ama stoklarım kuvvetli. Sevil Parfümeri'den denemem için verilen Dior testerlar, bunları az bir zaman denememe rağmen oldukça memnun kaldım diyebilirim, bir tanesi göz bakım kremi idi bunun tam boyunu alabilirim. Lush duş jeli testerı, Lush'ın bütün ürünlerini tek tek denemek istiyorum zaten. 

Dibinde bir damlacık kalan ve süründükçe sürünen Paco Rabanne Black XS, harika bir parfümdü ama bittiğine memnunum.

Mart ayında bitirdiklerim böyle, aslında bakınca baya ürün bitirmişim bana nedense hiç azalmıyor gibi geliyor elimdeki ürünler. Sizin de bu ürünler hakkında yorumlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim.
Sevgiler.

10 yorum:

  1. Bitenler yazısı gördümmü damlıyorum,dayanamıyorum.Ne güzel bitirmissiniz öyle o başarıyı bende yakalasam gam yemiycem,halbukide istikrarlı bir şekilde kullanırım ürünleri:/Bereketli diyorum ben başka açıklaması yok fazla bitememelerinin sebebi.
    Rıval de Loop,ısana,benri,pure beauty,markaları'nın ürünlerinden genel olarak memnunum.

    YanıtlaSil
  2. @kokoş.. ben de bitirmek için çok çaba sarfediyorum ama düzenli kullanmak çok önemli tabi.. umarım kısa zamanda sen de bitirebilirsin bir sürü ürün, yenilere yer açılsın..

    YanıtlaSil
  3. gratisden aldığın diş macununu merak ettim şimdi:)tadı nasıl mentollümü?

    YanıtlaSil
  4. ayy ne güzel bir sürü ürün bitirmişsiniz :) Pure Beauty nin toniği yağlı ciltler için yoksa kuru ciltler için mi ?

    YanıtlaSil
  5. @cfusun.. Yok mentollü değil bitki özlü diyor zaten üzerinde..değişik bir tadı var..

    YanıtlaSil
  6. @bayankozmetik..evet yağlı ve karma ciltlere daha uygun cildin parlamadını önlüyor..

    YanıtlaSil
  7. çok güzel. Bitenler yazısı okumaya bayılıyorum, kendim bitirmiş kadar ferahlıyorum. Bioderma kuru ciltler için kremi yazdım bir kenara..

    YanıtlaSil
  8. bende biten ürün yazılarına bayılanlardanım yeni ürün alacağım zaman çok güzel yönlendiriyor ben de ilk biten ürün yazımı yazdım bakarsanız sevinirim sevgiler

    Kanatsız Baykuş

    http://kanatsizbaykus.blogspot.com/2013/04/biten-urunler-mart.html

    YanıtlaSil
  9. @demettokgöz... bitenler yazısına ben de bayılıyorum.. aşırı kuru cildin varsa atoderma işe yarayacaktır.

    YanıtlaSil
  10. @kanatsızbaykuş..hemen bakıyorum yazına..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...