9 Nisan 2013

Günün Ojesi Gabrini M08 üzeri Catherina Arley 730..

Günaydın. Bugün yine PC başından uzakta, dışarıdayım. O nedenle yine IPad ile yazmaya çalışıyorum. IPad Blogger App iyi güzel ama bazı düzenlemeleri yapmaya izin vermiyor, örneğin resimleri istediğim sırayla giremiyorum çok saçma. Neyse şimdi yayınlayıp daha sonra düzenleyeceğim artık.
Dün aldığım bir mailde blog bannerımdaki oje markası ve nasıl yapıldığı soruluyordu, aslında o oje ile ilgili başka sorular da aldım. O resim bana ait değil ancak normal siyah ıje üzerine nude tonlu bir oje ile sünger baskı yöntemi ile yapılmış olduğunu düşünüyorum. Ben de bu tarz bşr çalışma yapayım dedim, bilin bakalım ne oldu, evde hiç nude ojem yokmuş meğerse, bu şok değil de nedir??? Neyse bugün ilaç için bir tane alacağım ama yine de yapabilirim deyip, aynı tekniği simli bir oje ile uyguladım.
Önce Gabrini M08 siyah mat ojeyi 2 kat sürdüm, üzerine de bir kağıt üzerine döktüğüm Catherina Arley 730 numaralı simli ojeyi sünger ile alarak pıt pıt hareketlerle tırnak uçlarına uyguladım. CA tek başına da uygulanabilen hatta hafifçe de holografik bir oje, daha sınra tek sürülmüş halini de gösteririm. Ama bu uygulama da oldukça hoşuma gitti. Siz ne düşünüyorsunuz??
Sevgiler..













19 yorum:

  1. çok beğendim eline sağlık :):)

    YanıtlaSil
  2. Ben çok sevdim, acaba becerebilir miyim diye de düşünmeye başladım :)

    YanıtlaSil
  3. @goncat.. Canım çok teşekkürler senin kadar güzel yapamam ama deneyeceğim bakalım bundan sonra :))

    YanıtlaSil
  4. @maktajlıhaller.. Tabiki de becerirsin bu çok kolay çünkü banyo süngerini kesip kullanabilirsin..

    YanıtlaSil
  5. mat ojenin üzerine smlerin bukadar hoş duracağını hiç düşünmemiştim =) eminim üzerine topcoat sürüncede çok başka bir görüntüsü olacak =) ellerinize sağlık. bu arada nude oje arayışında bulabilirseniz CA in nude ojeleri çok hoş bence=)

    YanıtlaSil
  6. @begumsalurvan.. Teşekkürler topcoat simlerin yapısını bozabilir diye kullanmadım .. CA veya Essence bir nude oje edineceğim derhal arada lazım oluyormuş demekki :))

    YanıtlaSil
  7. cidden harika olmuş, tam benim zevkime uygun azıcık gotik durmuş, yapmasıda kolay deneyeceğim!

    YanıtlaSil
  8. Siyahın uzerine bu tarz art uygulamalar cok hoş görünüyor, cok beğendim bende :)) ama kendim denesem böyle olmaz, guzel ve uzun tırnak lazım, ayrıca üç tane kırığım var, ben gidip biraz bunalım takılıyim höffff :((

    Tırnak bakımi için önerin varmi? Audreycim

    YanıtlaSil
  9. @lamevedore.. Teşekkürler evet çok kolay yapması dene mutlaka :))

    YanıtlaSil
  10. @gülbeşeker.. Teşekkürler canım tırnaklarının kırılmasına üzüldüm ben hep koruyucu-sertleştirici sürüyorum genelde Kalyon bir de klasik krem-yağ bakımı yapıyorum tırnakların kısaysa simli yerine düz oje kullanarak yap o da güzel durur bence..

    YanıtlaSil
  11. aaaaaaaaaaaa nasılda sahane seker serbetı olmus buuuu

    YanıtlaSil
  12. Ben çok beğendimm♥

    YanıtlaSil
  13. @kokoşkelebek..teşekkürler canım :))

    YanıtlaSil
  14. @j.d. Çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  15. Çok beğendim, çok güzel olmuş. Ben de süngerle denemek istiyorum ama aylardır sadece istiyorum uygulamaya geçmedim henüz :)

    YanıtlaSil
  16. @sevdas. Teşekkürler senin eserlerini de merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  17. Bayıldım!Buna benzer birşey yapmıştım matın üzerine,resmini çekseymişim keşke iyi olacakmış neyse artık birdahaki nail art'a.
    Sevgiler ✿ ✿ ✿

    YanıtlaSil
  18. @kokoş.. Evet bir daha yaptığında çek biz de görelim canım teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  19. çok çok çok güzel olmuş

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...