12 Nisan 2013

The Balm Mini Kabuki Fırça..

The Balm'ın mini kabuki fırçasını neredeyse marka TR'ye ilk geldiği zaman hatta neredeyse gördüğüm anda almıştım. İyi de yapmışım çünkü artık satışı yok. O zaman için kaç para verdim hiç hatırlamıyorum ama çok uçuk bir fiyatı yoktu sanıyorum. Aldığımdan beri de fırçayı epeyce kullandım ve dolayısı ile de yıkadım. ne bir dökülme ne de sertleşme yaptı.

Gördüğünüz gibi kılları epey sık ve aslında baya da bir sert ama bu bazı durumlarda bana avantaj oldu. Fırçayı genelde yanımda taşıdığım ve içinde dandik bir süngeri olan matlaştırıcı pudralarımı sürmek için kullanıyorum. Bütün yüz için küçük kalmasına rağmen, zaten genelde parlayan alanlar alın ortası, burun üstü ve kenarları gibi minik alanlar olduğu ve buralar için de zaten küçük bir uygulama fırçası gerektiği için, bu fırça işimi çok iyi gördü diyebilirim.

Şu sırada fırça yine yanımda ve günlük makyajımı tazelerken kullanıyorum. 

Bozulan tek yanı üzerindeki yazısı oldu, onun dışında iş görmeye devam ediyor.

Bundan biraz daha büyükçe bir kabuki fırçası daha vardı ama onu alıp almamaya karar verene kadar satıştan kalktı maalesef.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Bugün ben de bunu allık sürmek için kullandım. Çantada taşımak için ideal:) biraz sert ama iyiiş görüyor bence.

    YanıtlaSil
  2. Benimki alttaki plastik kısımdan ayrıldı :( ben de yanımda makyaj tazelemek için taşıyordum.

    YanıtlaSil
  3. Bende Balm'ın çift yönlü far fırçası var. Sürekli onu kullanmaya başladım..çokk memnunum. keşke bu fırçayada rastlasaymışım. bulduğum her fırçasını almaya kararlıyım :))) güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  4. @yelda.. Evet haklısın iş görüyor kesinlikle..

    @beggummy.. Aa üzüldüm bak çok da eski değildir balm geleli ne kadar olduki??

    @demettokgöz.. Teşekkürler bende de alamadığım büyük kabuki ve pudra fırçası hariç hepsi var sen de güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  5. Ben de almıstım allık ile beraber indirimdeydi sanırım o zaman..Çok memnunum allık uygularken cok pratik geliyor bana.Tek sürüşte işimi görüyor.İyi ki almısız.Ben de yıkadım değişmedi hiç .

    YanıtlaSil
  6. @zuhalvarol.. evet evet keşke büyüğünü de alsaymışım diyorum şimdi.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...