17 Nisan 2013

Nars Kalem Ruj Tundra..

Nars'ın bütün makyaj ürünlerine hayranlığım ve bir ara da oradan çok alışveriş yaptığım malum, bütün aldıklarımı severek hatta bayılarak kullanıyorum. Bunlardan biri de kalem rujlarından Tundra. geçen hafta 7-24Makyaj Blogunun sahibesi sevgili Aysel ile konuşurken Nars kalem rujları da merak ettiğini söylemişti. Benim de elimde 4-5 tane Nars kalem ruj var ancak bir tanesini resmen bulamıyorum, nereye koydum bilmiyorum neyse çıkacak bir yerden elbette.

 Tabi epeydir kullandığım için kapağı biraz soyulmuş maalesef oraya buraya atmaktan. Tundra hafif ışıltılı bir kahverengi-bordo karışımı bir ruj ve benim Cruella ile birlikte favorilerimden.

Tundra mat kadife ruj olarak geçiyor ve oldukça kuru yapıda, Nars kalemlerin bir de sheer yapıda, daha yumuşak olanları da var işte benim bulamadığım ruj onlarda biriydi. 

Dudağı nemlendirmeden sürüldüğünde anında çizgilere doluyor ve bir süre sonra tamamen kuruduğu için rahatsızlık vermeye başlıyor.

Bu da altına biraz nemlendirici sürülmüş hali, biraz daha düzgün demeyeyim ama yumuşak duruyor, rahatsız edici kuruluğu gidiyor.

Nars kalemlerin bir de kalemtraşla açılma durumu var, bunun kalemin ziyan olmasına neden olup olmayacağını sorulmuştu Twiterda, eğer uygun büyüklükte bir kalemtraşla açılırsa sorun olmuyor. Zaten çok yumuşak yapıda olan bir kalem olmadığı için de ne açılırken ne de sürülürken ziyan olması çok söz konusu değil. Ben hiçbir Nars kalemimle böyle bir uç kırılması gibi bir sorun yaşamadım. Kalem rujların fiyatı 50-60 TL. civarında olması lazım.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Ben Nars'tan bişe almadan önce hep sana danışmalıyım bence çünkü neyde gözüm olsa sende olmuş oluyor ve öncesinde burdan yazıyı okumak güzel oluyor:) ayrıca beni kırmadığın, yazdığın içinde teşekkür ederim canım, bunun rengi de gerçekten güzelmiş ve bir diğer aklımda olanlardan biri de Cruella, ah Nars ah ne vardı bu kadar pahalı olmayaydın:/

    YanıtlaSil
  2. @7-24makyaj.. Rica ederim en kısa zamanda cruellayı da yazacağım bir de kaybettiğimi bulsam süper olacak :)) neyse çıkacak bir yerden o zaman yazarım bir dördüncü de var o kadar dipte bittiki adını bilemiyorum artık onun .. Yardım edip fikir veriyorsam da çok sevinirim :))

    YanıtlaSil
  3. Bu rujlar çok güzel. Ben de kırmızısını aldım. Çok doğal duruyor, uzun süre kalıyor ve benim için en önemli özelliklerinden biri de sürdükten sonra dudağımda yabancı birşey olduğu hissini tamamen unutmam. Hiç ruj sürmemiş gibi hissetmem yani. Herkese tavsiye ederim:)

    http://makyajurunlerm.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. @makyajürünlerim.. renkler çok güzel şu dudak kurutma problemi olmasa kafamda olan en az 3 renk daha var..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...