16 Nisan 2013

Cecile Farlarım..

Bir ara Cecile markasına daha kolay ulaşabiliyor ve sık sık alışveriş de yapıyordum. Bütün bu farları aldığım zamanlarda sanırım feci şekilde sim aşkım tutmuştu çünkü evde o dönemden ne varsa hepsi simli. Şimdi yine simli kozmetik ürünlerini seviyorum ama araya matları da soktuğum için göze batmıyorlar fazla..

Cecile'den aldığım farların hepsi oldukça ışıltılı yapıda, birkaç sene önce çok severek kullanıyordum. Şimdi ancak ara ara kullanabiliyorum bunları.  Bu arada içlerinde favorim tabi ki kahverengi 11 numara, son derece pigmentli ve kalıcıdır. 

Renkler burada daha net görülüyor. Ürünlerine isim veren firmaları çok seviyorum, Cecile ürünlerinin isimleri olmamasına rağmen ben bunlara isim uydurdum.
17 numara You B-l-ack..
11 numara Soft Brownie
15 numara Yellow Bow
01 numara White Nugget
Böyle daha iyi değil mi?


Bunu da çekmişim ama arkasında numarasından başka açıklayıcı bir şeyi yokmuş.

Swatchlarda görülüyor, 11 numara kahverengi benim deyimimle Soft Brownie pigmentasyon açısından en başarılı olan far ve içindeki minik ışıltılar da çok görünür değil. En çok 01 numara White Nugget içindeki ışıltılar belli oluyor, onu da sadece kaş altına aydınlatıcı olarak çok az bir miktar uyguluyorum zaten.

Farların gramajını hatırlamıyorum ama kullanıp kullanıp bitmediğine göre oldukça fazla olduğunu düşünüyorum. Halen ara ara kullansam da artık sıkıldım ama atmaya da kıyamıyorum işte, öyle bir köşede duruyorlar.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. 17 VE 11 NO'LU FARLARI ÇOK BEĞENDİM MUHTEŞEM DUMANLI MAKYAJ YAPILIR ONLARLA... HAYIRLI OLSUN CANIM :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsini çok beğendim, güle güle kullan..Ama kahverengiyi daha bi sevdim.. Cecile ürünleri genelde hayal kırıklığı yaratmıyor, siyah göz kalamine özellikle bayılıyorum...

    YanıtlaSil
  3. 11 numaralı olan çok güzelmiş.isimlere bayıldım:)

    YanıtlaSil
  4. @senabilen.. Teşekkürker evet bir makyaj yapayım ben şunlarla :))

    YanıtlaSil
  5. @demettokgöz.. Kalemlerini hiç denemedim ama bulursam bakarım ..

    YanıtlaSil
  6. @basakz.. Teşekkürler isim koymak çok eğlenceli :))

    YanıtlaSil
  7. şu anda dehşetle farkettim ki hiç Cecile farım yokmuş benim..kendimi hem kınıyorum ve hem de yeni bir alışveriş bahanesi bulduğum için kutluyorum.) WhiteNugget'ı çok sevdim sanırım ilk bunu alacağım :)

    YanıtlaSil
  8. @nilgün.. :-)) daha pek çok güzel renkleri de vardı standında.. iyi alışverişler canım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...