29 Nisan 2013

Günün Ojesi Zoya Pixie Dust London..

Günaydın, herkese iyi haftalar. Hafta sonu sevgili Derya'nın yanında uğradım ve orada Zoya'nın uzun zamandır incelediğim ve beğendiğim Pixie Dust koleksiyonunun 4 renginin gelmiş olduğunu gördüm. Ojelerin 3 tanesi çok sevdiğim iki blogger adına ayrılmış, kim olduklarını yazmayacağım, zaten çok yakında okuyacaksınız onların sayfalarında bu güzel ojeleri. Ben de geriye kalan tek rengi aldım tabi hemen. Koleksiyon 6 renkten oluşuyor ama Zoya "Textures Matte Sparkling" adı altında 6 oje daha çıkardı ki onların renkleri daha da şahane..

 Bu muhteşemliğin adı London, tarifinde şeker ışıltılı, duman grisi olarak verilmiş ki çok uygun bence. Zaten ojenin adı direk sisi çağrıştırıyor bende. Londra'da yaşadığım yıllarda bu sisle sık sık karşılaşmıştım.

Güneş ışığında renk değişimleri ve ışıltıları bu şekilde görülüyor. Sürümü çok kolay, kuruması 10 numara zaten. Favori 10 ojem arasındaki yerini aldı bile.


Yine değişik ışıklar altında değişik görüntüler.. Resmi focuslamadım çünkü ışıltıları böyle daha güzel görülüyor.

Yeni yüzük alışverişi yapmış olabilirim evet...



Günün instagram kareleri...

Bu koleksiyonu çok ama çok beğendim ve China Glaze'in buna benzeyen Textures koleksiyonunu daha da heyecanla beklemeye başladım. Oradaki renklerden Toe-Tally Textured ve Bumb and Grind kesinlikle istediğim renkler. Zoya biliyorsunuz TR'de satılmıyor ama bu ve buna benzer şeyleri almak için direk Derya'ya buradan ulaşabilirsiniz.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Bu tarz dokudaki ojeleri hiç sevemedim ben bi türlü :/

    YanıtlaSil
  2. renkler süpermiş.. iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  3. @naslı...bence bir dene fena değil ben çok seviyorum bunları..

    YanıtlaSil
  4. @littlebutterfly.. teşekkürler canım..

    YanıtlaSil
  5. @makyajkelebeği... ben de öyle.. :-)))bir de kırmızıyı görsen ..

    YanıtlaSil
  6. Çokk güzel görünüyorr. Bayılldımm. 8) Bu dokudaki ojeleri çok merak ediyorum. En kısa zamanda denemeye niyetliyim. :)

    YanıtlaSil
  7. @ecz.imis.. değişik bir dokusu var ama rahatsız edici değil kesinlikle..

    YanıtlaSil
  8. ayyy pıkı cıkarması zormu bunları pıtır pıtır sankı :)) fakattt yuzukllerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil
  9. @kokoşkelebek.. bak onu yazacaktım da unuttum çıkarması çok kolay oldu hiç öyle simli oje gibi folyolara sarmadım normal ojeden birazcık fazla uğraştım çıkıverdi. teşekkürler canım :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...