13 Aralık 2013

Maybelline Color Tattoo Metallic Pomegranate..

Maybelline Color Tattoo'ları kullandıkça beğenen bir insan oldum, o nedenle ülkemizde olmayan renklere  de göz dikmiş durumdayım. Bayram tatilini yurt dışında geçiren bir arkadaşıma hemen en beğendiğim renk olan Metallic Pomegranate isimli bordo alt tonlu, hafif ışıltılı koyu gül kurusu rengini ısmarlamıştım.  Birleşik Krallık içinde Boots istilası olduğu için oralarda bunları bulmak çok kolay. Boots Arap ülkelerinde bile şube açarken niye burada açmıyor anlamıyorum.
Klasik güzel cam kavanozunda, ışıltılı ambalajla geliyor hem de..

Resimleri güneş altında çektiğim için çok ışıltılıymış gibi geliyor ama aslında gözde bu kadar ışıltılı durmuyor.

Swatch da bu şekilde, mat ama kendinden hafif ışıltılı bir duruşu var, göründüğü kadar pigmentli değil ama rengini yine de güzel veriyor. İki kat sürülerek renk yoğunluğu arttırılabilir. Color Tattoo'ların mesela bir Permanent Tauppe rengi kadar kalıcı değil, daha çabuk siliniyor.

Yine de renk çok güzel ve aldığıma da çok memnunum. MUFE 17 ile de karşılaştırmam da  istenmişti,  biraz ihmal ettim bunu ama karşılaştırma yazısı hemen peşinden geliyor. TR'de Metallic Pomegranate olmayınca MUFE'yi almıştım. Karşılaştırınca göreceksiniz, ikisinin arasında çok büyük fark varmış. 
Sevgiler..

3 yorum:

  1. bayıldım rengine, Türkiye de yok mu bu renk?

    YanıtlaSil
  2. @belgintakunyacıoğlu.. Maalesef yok canım ben de yurt dışından getirttim :((

    YanıtlaSil
  3. of ya, bize en son geliyor hep

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...