14 Aralık 2013

Haranvolgyi ile cilt bakımı ve lifting tecrübesi..

#syafroditevent etkinliğine ürün yollayan firmalar dışında bir de hediye çeki veya cilt bakımı hediyesi gibi güzelliklerle destek olan firmalar da vardı. Bunlardan biri de adını ilk defa duyduğum Harangvolgyi anti aging güzellik enstitüsü oldu. Firma epeydir Türkiye'de faaliyet gösteriyormuş ancak sadece güzellik salonlarına, spa merkezlerine ürün veriyorlarmış. Firma Macaristan kurulumlu ve cerrahi olmayan doğal cilt bakımının öncülerinden olmuş. Türkiye'ye ise eski Macaristan güzellik kraliçelerinden Boglarka Csösz tarafından getirilmiş ve markanın yüzü de zaten kendisi. 

Ben cumartesi günü enstitünün Caddebostan şubesine randevu alarak gittim. Bağdat caddesi'ne bakan güzel ve ferah bir mekanda, çok temiz ve rahat bir cilt bakım odalarında faaliyet gösteriyorlar. İçeri girer girmez çalışanların güler yüzü, güzel enerjisi ve nezaketleri hemen dikkati çekiyor. Normalde böyle hediye cilt bakımlarında veya uygulamalarda normal uygulamanın yarısı bile yapılmaz, müşteriye 10-15 dakikalık bir demo yapılır ve yollanır. Burada neredeyse 1.5 saate varan bir lifting uygulaması yapıldı ve bu uygulama esnasında aslında bir de buhar banyosu hariç cilt bakımı da yapılmış oldu. 

Önce markanın HydroCare serumu  temiz cilde güzelce sürülüp, daha sonra manyetik rezonans ile çalışan bir aletle güzelce yedirilip lifting yapılıyor. Bu işlem iki defa tekrarlandı. Daha sonra yine bir oksijen maskesi ve tamamlayıcı olarak da güneş koruma özelliği olan bir nemlendirici krem sürülerek bitirildi. 

Uygulamadan çıktıktan sonra cildim pamuk gibi ve gergin gergin duruyordu. Hepsi bu kadar da değil, uygulama sonrası o muhteşem HydroCare serumları da evde uygulamaya devam etmemiz için hediye edildi. Böyle güzel bir bir firma ile bizi tanıştırdıkları için #syafroditevent'i düzenleyen arkadaşlarım Sevinç ve Yasemin'e ve böyle güzel bir uygulama yaptıkları için de Harangvolgyi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Düğün, nişan vb. gibi önemli günlerden önce cildinizi dinlendirmek, germek, kendinizi şımartmak için seçebileceğiniz en iyi uygulamardan biri de bu bence, yaz başında bir kere daha gitmeyi de kesinlikle düşünüyorum.
Sevgiler..

1 yorum:

  1. en sevdiğim kendini şımartma yöntemi güzel bir cilt bakımı ve masaj..insan kendini yenilenmiş hissediyor..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...