2 Aralık 2013

#syafroditevent sponsorları, Dore Çorap ve Panel Kırtasiye...

Tünaydın, herkese iyi haftalar. Geçen hafta 20 bloggerla birlikte #syafroditevent'e katılmıştım. Event'in yazısı burada ve bu event'de bizimle birlikte pek çok sponsorumuz da vardı. Bunlardan iki tanesini daha tanıtacağım şimdi.
İlki Dore Çorap, etkinliğimizde bizzat bizimle değillerdi ama çok güzel çoraplar yollamışlar, benim bütün kış çorap ihtiyacım karşılanmış demektir. Çok teşekkürler..

En çok da bu patik çorabı sevdim, spor ayakkabıların içine falan çok pratik oluyor..

Bir diğer sponsorumuz da Panel Kırtasiye idi. Çok güzel bir ajanda ve bir kalem hediye ettiler. Özellikle kalemi zevkle kullanmaya başladım.

Her iki sponsorumuz da teşekkür ediyorum.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. oooooooo corss super kalemdır :) canım senı tanıdıgma cok memnum oldum :) dılersen cekılısme bekleırm guzel yuzuklerın guzel sahıbı

    YanıtlaSil
  2. çorapların renkleri ve modelleri de çok başarılı, ben de çok beğendim....

    YanıtlaSil
  3. @kokoşkelebek.. evet çok beğendim onu.. ben de çok sevindim canım seni tanıdğıma.. çekilişe katıldım o pembiş leoparlı cizmelere dayanamadım tahmin ettiğin gibi :-)))

    YanıtlaSil
  4. @bademlebuduk.. çok başarılı tam benim ihtiyaçlarımı karşıladı bir de :-))

    YanıtlaSil
  5. İzmirden taşınalı beri eventleri unuttuk, İstanbul'da olmak vardı ama sırf eventlere katılmak için birde tatil için, yaşamak için değil :)

    YanıtlaSil
  6. @darkolivee.. keşke herkes gelse bu buluşmalara da tanışabilsek..umarım İzmirde de güzel etkinlikler olur yakın zamanda...

    YanıtlaSil
  7. gulegule kullan canım cok guzel kaliteli coraplar cok beğendim bende, Dore'nin urunlerini:) panel kırtasiyenin ajandası ve kalemleri de cok hosmus, iyi gunlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  8. @bricitconsungünlüğü.. Çok teşekkürler gerçekten hepsi de çok kaliteli.. Sen de güle güle kullan hepsini :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...