24 Aralık 2013

360 East Moda'da Yeni Yıla Merhaba..

360East Moda’da yeni yıla merhaba,
kabare tadında!

Her zaman yeni yılın coşkusu bambaşkadır. Hem geçen yıl uğurlanır hem de gelecek yıla umut bağlanır. Bu özel gecede 360East Moda, coşkunun dozunu arttırıyor ve kabare eğlencesi ile yeni yılı karşılıyor.

Yeni yıla sevdikleriniz ile bütün bir yıla lezzetini dağıtacak bir akşam yemeği ile başlayıp, 2014’e saatler kala kendinizi eğlencenin ortasında bulmak istiyorsanız 360East Moda, unutulmaz bir gece için hazırlanıyor. İlk saatlerden son dakikalara kadar gecenin her anında eğlencenin etrafınızda olacağı keyifli bir yılbaşı gecesi sizleri bekliyor. Üstelik bu özel gece, Anadolu yakasının muhteşem manzarası ilesüsleniyor. Eğer tercihiniz yemek almadan eğlence ile buluşmak ise 360East Moda çok özel programı için sizi davet ediyor.
360East Moda’nın menüsü bereketi simgeliyor!
360East Moda’da sevdikleriniz ile yeni yıl heyecanını paylaştığınız masanızda birbirinden özel lezzetler, gecenizi keyifle başlatıyor. Yeni yılın bereketi için Nar Şampanya ve Sushi’ler ile iştahınız açılıyor. Ardından denizin muhteşem lezzetleriIstakoz Salata ve Sıcak Füme Alaska Somon ile aslında yemeğiniz daha yeni başlıyor. Sürprizli sunumu ile Naneli Yeşil Jelly hem yılbaşı sofranıza çok yakışıyorhem de sizi ana yemeğe hazırlıyorSonrasında Asma yaprağında Kaya Levreği veyaDana Bonfile seçiminiz ile yılbaşı yemeğiniz daha da şenleniyor. Asıl sürpriz ise ensona saklandı. Nar şeklinde yılbaşına özel hazırlanan tatlı sizi sizden alırken yeni yılınızda bereketi sembolize ediyor. Şehrin güzelliklerine hakim olacağınız manzara eşliğindeki yılbaşı yemeğinizin tadını çıkartırken izleyeceğiniz canlı performanslar ise gece boyunca yaşayacağınız eğlencenin ilk sinyallerini veriyor. Yeni yıla daha da yaklaştığınızda kutlamanın coşkusu artıyor.
360East Moda’da yeni yıla saatler kala!
360East Moda’nın büyülü atmosferinde yeni yıla saatler kala tam bir kabare havası yaşanacak. Yeni yılın ilk özel tatları dünya mutfağından lezzetler ile sunulurkensürpriz şovlar sahnede olacak. Amsterdam’ın ünlü kabare sanatçısı Shai Shahar ve birbirinden özel şovlarıyla ekibi perdeyi açarken perküsyondDjenk gecenin ritmini tutacakDJ Miss Passion ise müzik ile eğlence artarken DJ kabininde yerini alacak.

Yeni yıldan beklentilerinize yakışacak, özel lezzetlerin, müziğin, şovların ve gece boyu sizleri şaşırtacak sürprizlerin renk kattığı bir başlangıç için 360East Moda’da yılın ilk saatleri sizi bekliyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...