18 Aralık 2013

Essence Beauty Beats Allık...

Günaydın, bu sabaha keyifle başlayalım. Essence'in uzun zamandır beklenen Beauty Beats serisi nihayet Gratis'lerde yerini aldı, ancak birbirinden 500 metre uzaklıkta iki Gratis şubesinden birinde koleksiyon bulunurken diğerinde bulunmaması çok saçma geldi bana. Geçtiğimiz cumartesi sabahı  Bahariye şubesinde var mı acaba diye sorduğum Çiftehavuzlar şubesi satış görevlisi aa bizde de var daha açmadık hemen getireyim diyerek bütün koleksiyonu gıcır olarak önüme serdi. Tabi almak istediğim sadece ojelerdi aslında ama bu rengi de çok beğendiğim için aklımda kalacağına mantığı ile almış bulundum. Aradan 1 hafta geçmiş olmasına rağmen de hala gelmeyen şubeler var.

01 numara Gruopie ismi..

Güneş ışığındaki rengi, üzerindeki yazılar harika, çok kolay da gitmiyor bu yazılar ya da gitmeyecek çünkü allık çok pigmentli az az almak yetecektir.

Gölgede duruşu..

Gölgede swatch..

Güneşte Swatch..

Koleksiyonda çok da şirin bir aydınlatıcı pudra vardı, Oz koleksiyonunda çıkardığı pudra gibiyse onu da alacaktım ama rengi daha açık ve parlak duruşluydu, o nedenle almadım. Her mağazaya ne kadar gittiğini de gördüm bu şekilde 4'er oje, 5 far, 5 allık falan gibi sayılarla gidiyor ki hemen bitmesi son derece normaldir. İstediğiniz bir ürün varsa bulduğunuz yerde alın bence, yoksa kalmayacaktır.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Rengi çok hoş. Bulduğum yerde hemen alacam:) Bahariye şubesine 2 gün önce baktım gelmemişti. Birde çok az miktarda getiriliyor oluşu kötü bulmak zor olacak galiba sen şanslısın görevli önüne sermiş ne güzel:) iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  2. @tuğçedemir..bahariye şubesine gelip bitmiştir sanırım bir daha gelirmi bilmem.. rossmannlarda olabilir hala ama.. teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil
  3. Allığın rengi çok güzelmiş güle güle kullan. Aydınlatıcı anlattığın gibiyse tam bana göreymiş.Tabii ki bizim buralara ne zaman gelir bilinmez, daha dün gittim Gratis'e herzamanki gibi hiçbişey yoktu :((

    YanıtlaSil
  4. merhabalar
    ilk defa bir şeyi görür görmez aldım, koleksiyon ürünler çabuk bittiğinden iyi ki de almışım dedim, nc 15 olan tenime hafif pofuduk bir fırça ile uygulayınca bir hayli başarılı olduğunu düşünüyorum, rengi şahane, kalıcılığı için bir şey diyemiyorum, ama essence harika iş çıkarmış bence. sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. @nilgün... bu sefer istanbulda bile zor bulduk bunları dağıtımlarında sorun olmuş.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. @glowtwist.. harika olmuş o zaman güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  7. Justin'in koleksiyonu harika olmus bence :)

    YanıtlaSil
  8. @kumralkızdan.. evet renkler güzel..

    YanıtlaSil
  9. Rengi hoş duruyor güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  10. rengi çok güzel böyle pembiş bir allık istiyordum bende, kalıcılığı iyi ise bu markaya bakayım o zaman :)

    YanıtlaSil
  11. @ceydabyjade.. teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil
  12. @rebeltakipte.. bulabilirsen buna bak derim kalıcılığı iyi geldi bana..

    YanıtlaSil
  13. Ben aydınlatıcıyı aldım stand bile yapmamışlardı :/

    YanıtlaSil
  14. @seçilizm.. Son zamanlarda gratis essencei çok boşladı bence :((

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...