3 Aralık 2013

#del2013veda blogger etkinliği..

Pazar günü 3 blogger arkadaşımızın düzenlediği #del3013veda etkinliğine Bakırköy'de bir cafeye gittik. Bu cafeden daha sonra ayrıca söz edeceğim çünkü bu eventi düzenleyen arkadaşlarımızı ve dolayısı ile bizi de çok üzen bir olay oldu ve kimsenin oraya gitmesini istemiyorum yaptıklarından sonra.

Önce güzel şeyler, muhteşem pastamız, bu güzel pastanın yaratıcısı kekcouture'a teşekkür ediyorum, hem sunum hem de lezzet olarak çok güzel bir pastaydı.  Güzel kurabiyelerimiz, Atölye Ful'dan geldi. El yapımı şekerlerimiz muhteşemdi ve LoliShop'dan geldiler. Event çerçevemiz ve stickerlarmızın sponsoru da webtoprint oldu.  Arkadaşlarımız masalardaki çiçeklere kadar düşünmüşler ve Çiçek Satış'dan harika buketler yaptırmışlar.

Şimdi blogger arkadaşlarımızı tanıyalım, etkinliği 3 blogger arkadaşımız düzenledi demiştik, en üst resimde sırası ile; sevgili Pınar, sevgili Yasemin ve sevgili Ece görülüyor. 
Biota 'da etkinliğimize katılıp hem bize güzel hediyeler verdi hem de yaptığı çekiliş ile aramızdan bir arkadaşımıza güzel bir TV hediye etti. Arkadaşımız hediyesini firma yetkilisinden alırken çok mutlu oldu. Blogunu zevkle takip ettiğim sevgili Kokoş kelebek ile de tanışmak fırsatını buldum. 

Sevgili Yasemin ve Pınar hediyelerimizi dağıtırken hem çok yoruldular hem de bizi çok mutlu ettiler . Yine eve el kol dolu ve zor döndük. Sevgili Kokoş Kelebeğimiz olmasaydı ben hala orada olabilirdim. Geçtiğimiz hafta tanıştığım ama çok sevdiğim  Gözde ile de bu etkinlikte yeniden buluştuk. Kendisi Rainwalker'ın hediye ettiği şemsiyesi ile poz verirken..

Hediyelerimizden bazıları, Dore Çorap, Safranbolu Lokum, ki oğlum bunlara bayıldı, şekerler, kurabiyeler hatta hediyeleri taşımak için torbalar bile düşünülmüş..

Yine daha sonra detaylı anlatacağım ürünlerden bazıları, Unilever,  Cıncık Takı'dan çok hoş bir set, FlorMar'dan  tatlı ojeler, gloss ve far, Doğadan çay ve bardak, Dr. Oetker'den  höşmerim ve başka pratik tatlar bunlardan sadece bazıları.. Tabi devamı da var ve yakında gelecek..

Sponsorlarımızdan biri de Vivaldi Kozmetik idi ve bize çok güzel bir krem yollamış, bunu da denedikten sonra paylaşacağım tabi. 

Pasta o kadar güzel o kadar detaylıydı ki bu güzel resimlerini de paylaşmadan olmazdı. 

Bütün sponsorlarımızı tek tek sayarsak;
Karya Gourmet, Yuva Maya, Doğadan, Match Kozmetik, Estuz, Rainwalker, Dore Çorap, Orkide Hareketi, Çiçek Satış,  Dr. Oetker, Laber Kimya, Kek Couture, Tatlı Köşem, Atölye Ful, Takkunya, Doa Kozmetik, Taze Masa, Bebak, Cıncık Takı, The LoliShop, Forte İletişim Ajansı, Blackspade, Webtoprint, Bitki Sandığı, Vivaldi Kozmetik, Raen, FlorMar, Arwey, İnanır Grup, Safranbolu Lokum, Sabun perisi, Fresh Line, Unilever, Modapik, Tereson, Homend, Otacı, Pınar, Cyrene, Banat, Afilli Kitap, Keramika, Ville Grup, NYX, Biota, Turuncu Kasa
Bütün sponsorlarımıza çok teşekkürler..
Sevgiler..


27 yorum:

  1. ben de gelecektim ama kısmet değilmiş diyeyim :)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Her şey harika görünüyor, o tatsız olay her ne ise canları cehenneme dostum :)
    İstanbula geleceğim sırf sizlerle tanışıp kaynaşmak için

    YanıtlaSil
  3. etkinlik çok güzel görünüyor hediyelerini de güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel anlatmışsın o keyifli günü, her şey çok hoştu :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzelmiş her şey. Pastaya özellikle bayıldım çünkü ben bir şeker hamuru manyağıyım. Eğlenmenize çok sevindim, ben bir Bakırköylü olarak o hangi kafe ayrıca merak ettim, sanırım kötü bir hizmet ya da tavır olmuş. Çok geçmiş olsun ama o da günün nazar boncuğu olmuş diyelim.

    YanıtlaSil
  6. @bademlebuduk.. çok üzüldüm canım gelememene umarım başka etkinliklerde görüşürüz :-)

    YanıtlaSil
  7. @senadursun..çok iyi olur gerçekten tanışırız..:-))

    YanıtlaSil
  8. @kozmetikblogum.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  9. @deniz.. teşekkürler.. gerçekten her şey çok iyiydi..:-))

    YanıtlaSil
  10. @luna..pasta harikaydı şeker hamurunun hepsini yiyebilirdim o kadar güzel ve hafifti.. madem bakırköylüsün adını vereyim sana cafenin zaten hepimiz yazacağız.. ray bistro adı gitmenizi istemem oraya..

    YanıtlaSil
  11. güzel anlatımın için çok teşekkürler canımmm evet baya bir üzüldük orada hatta sarsıldım bile diyebilirim ama hala peşindeyim bende ayrı bir post yapacağım hem cafe ile hemde sahibi ile ilgili umarım bundan sonra kimse oraya gitmez ve akılları başlarına gelir.

    YanıtlaSil
  12. Aramızda olup bizimle aynı heyecanı ve keyifi paylaştığın için, güzel yazın için sonsuz teşekkürler:)
    ECE..

    YanıtlaSil
  13. Canım öncelikle gelip aramıza katıldığın için ayağına sağlık.. Güzel düşüncelerin içinde ayrıca teşekkürler. Öpüyorum.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Herşey çok güzeldi özellikle bizleri temsil eden pastamız :))

    YanıtlaSil
  15. @yasemin.. evet haklısın canım ama üzme kendini yazını bekliyorum o doğrultuda ben de yazacağım kimse gitmesin hakikaten..

    YanıtlaSil
  16. @ece..sizinle tanışmak çok güzeldi her şey harikaydı teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  17. @esmergüzeli..çok güzel ve keyifli bir gündü çok mutlu oldum tanıştığımıza.. sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  18. @yarbanabireğlence.. o pastaya bayıldım öldüm zaten.. :-))

    YanıtlaSil
  19. bende ilk önce direk etkinliği bitireyim en sona bıraktım onu canım ben yazınca bilgilendirme yaparım o üzücü durumu bile sayenizde daha kolay atlattık ki firmamızda saolsun büyük bir firma şok oldular ama anlayış ile karşıladılar

    YanıtlaSil
  20. cok guzel bir etkinlik olmus bende davetliydim ama maalesef cok onemli bir işim olduğu icin o gun katılamadım. bir daha ki sefere artık:)

    mimledim seni bu arada

    YanıtlaSil
  21. @yaseminkılınç.. evet ben senin yazını bekliyorum olayı daha anlatırsın diye düşünüyorum ona göre ben de mutlaka bahsedeceğim konudan blogda.. firmanın da anlayış göstermesi çok iyi olmuş ..

    YanıtlaSil
  22. @bricitcons.. :-(( çok üzüldüm bak şimdi keşke gelebilseydin..

    YanıtlaSil
  23. hersey cok guzeldı , senınle tanısmak buyuk keyıftı...sevgıler ve tekrra gorusmek uzre canım

    YanıtlaSil
  24. @kokoşkelebek.. ben de çok sevindim seninle tanıştığıma yeniden görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum sevgiler canım :-))

    YanıtlaSil
  25. ay çok merak ettim ne oldu diye! yaz bir an önce ya :(

    YanıtlaSil
  26. @esragöksel.. Haftaya yazacağız canım :))

    YanıtlaSil
  27. ben yazdım canım yazımı

    http://livalim.blogspot.com/2013/12/2013e-veda-etkinligimizde-beni-cok-uzen.html

    firma gerçekten büyük bir firma 4 dediğim halde isterseniz fazladan gönderelim diyebilen bir firma onlara gerçekten ne kadar teşekkür etsem azdır

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...