4 Aralık 2013

Sigma P 80..

Hazır Black Friday yeni bitmişken ve yeni Sigma fırçalarımızı sipariş etmişken on zamanlarda aldığım son Sigma fırçadan da bahsedeyim. P80 3. Sigma fırçam ve bunu da instagram üzerinden abeautyblog dan aldım. Satıcısı benim çok yakınımda oturduğu için kargo falan da ödemeyip direk gidip ürünü teslim alıyorum, çok iyi bir tesadüf oldu benim için.
Diğer 2 Sigma fırçam (F80-84) gibi bundan da çok memnun kaldım. Muadillerini daha önce Bobi Brown'da görmüştüm ama bu fırçanın ona göre tüyleri daha sık ve sert yapıda, uygulamada bu sertliğin herhangi bir zorluğu olmuyor, aksine ürünü tam kararında alıyor. Benim elim daha az sıkılıkta fırçalara alışık olduğu için ilk 1-2 kullanımda farı fark etmeden baya bir fazla almışım ama şimdi elim alıştı az az alıp sürüyorum.

Sigma'nın bu fırçalarını ayrıca da çok şık buluyorum. iyi bakılırsa uzunca süre kullanılabilecek fırçalar ve artık alıştım her kullanımdan sonra mutlaka fırça temizleme suyu ile temizleyip, haftada 1 de bebe şampuanı ile yıkıyorum hepsini.

P serisi tamamen göz makyajı detayları için düşünülmüş bir seri, P80 blending için çok güzel bir fırça, yumuşak dairesel hareketlerle yapılan uygulamada tam istediğim sonucu verdi. Devamını da almayı düşündüğüm  bir seri oldu kesinlikle ve tabi ki çok geçmeden siparişini de verdim.

Bu da Sigma'nın alışverişlerde hediye olarak yolladığı minik fırçası, P80'in yanında bana hediye olarak geldi.

Sigma fırçaları kullandıkça kalitelerini ve uygulama kolaylıklarını çok beğendim. Diğer fırçalarla da zamanla kıyaslamalarını yapacağım.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. güle güle kullan :) bende aynı satıcıdan birkaç şey sipariş verdim ay sonunda gelecekmiş bakalım ♥

    YanıtlaSil
  2. gulegule kullan canım en merak ettiğim fırcalardan:)

    YanıtlaSil
  3. ben P80'i gözaltı kapatıcı için kullanıyorum, bu konuda P82 daha başarılı ama P80'i de seviyorum kapatıcı uygulamakta. Far için hiç kullanmamıştım, bir de öyle deneyeceğim.
    Gülfiz.

    YanıtlaSil
  4. fırça temizleme suyu nedir?yada fırçalarınızı nasıl temizliyorsunuz?

    YanıtlaSil
  5. @kozmetikhikayeleri.. evet aralık ayında yeni ürünleri gelecekti.. şimdiden güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  6. @bricitcons.. teşekkürler başarılı bir fırçaymış..

    YanıtlaSil
  7. @kozmetikanus.. kapatıcı için ecotools ve sense tools dan fırçalarım var sipariş verdiğim P serisinin diğer fırçaları da gelince bakacağım artık neyi nerede kullanacağıma..

    YanıtlaSil
  8. @yeldaersözlü.. mac'de veya sephorada bulunabilen bir nevi içine dezenfektan katılmış bir sıvı, günlük fırça temizliğini bununla ya da antibakteriyal el sıvısı ile yapıyorum haftada bir de fırçalar bebe şampuanı ile yıkanıyor..

    YanıtlaSil
  9. tatlım askla kullan ben id kullanıyorum her urunde ama tr de bulamıyorum bakalım ne yapacagım :) kocaman sevgıler

    YanıtlaSil
  10. @kokoşkelebek.. benim de id den bir pudra fırçam var ama devamını alamadan çıktı ürün TR'den.. teşekkürler canım :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...