22 Aralık 2013

Mac 150 Pudra Fırçası..

Sevgili ChicScience'ın daha önce bahsettiğim blog satışından Revlon rujlar yanında bir de  Mac 150 pudra fırçasını satın aldım. Mac fırçaların buradaki fiyatını düşünecek olursak, fırça bana çok uygun bir fiyata geldi ve kullanılmış olmasına rağmen gayet iyi durumda, temizlenmiş olarak bana geldi. 
Mac 150 gerçekten büyük bir fırça, sapı bu kadar uzun bir pudra fırçası ile bu kadar kolay uygulama yapabileceğimi hiç düşünemezdim. Hatta fırçayı ilk gördüğümde oldukça şaşırdım boyutu karşısında. Ama sonra hiç ummadığım şekilde kullanmasının çok kolay olduğunu gördüm.

Fırçanın ucu top gibi, pudra uygulamak için aslında ucu biraz ufak görünüyor. Ama ben her türlü pudrayı çok rahatlıkla uyguladım. Hem toz mineral pudra hem de katı pudraları denedim, ikisi de gayet güzel oldu.

Kılları sentetik, sert  ve sık ama kolay pislenmiyor. Kıl dökmeye şimdilik meyilli görünmüyor, bir kaç defa yıkadım bir sorun olmadı ve yüzümü kaşındırmadı.

Bu fırça ile bir de Benefit'in aslında çok da pigmentli olmayan yeni Rockateur  allığının uygulamasını da yapıyorum, gerçekten allığı en iyi alan ve yüzüme uygulayan bu fırça ve Nars yassı kabuki oldu. Aldığıma memnun olduğum fırçalardan biri oldu.

Mac fırçalar ülkemizde çok pahalı, sanırım bunun da 150 TL. gibi bir fiyatı var.  Ben gerçekten çok uygun bir fiyata aldım bu fırçayı, gerçek fiyatını ise verip vermemekte tereddüt ettğim bir fırça, o tereddütte fırçanın sertliğinden kaynaklı benim için. Daha uygun fiyata saha yumuşak dokulu fırçakar var, o nedenle gerçek fiyatını verip almazdım diye düşünüyorum.
Sevgiler..

13 yorum:

  1. Mac 129'u genelde fondöten üzerine pudra sürmek için kullanıyorum ama bu fırçaya da aklım gitti.:)
    Ocak ortasında yakın bir arkadaşım Dubai'ye gidecek acaba ona bu fırçadan sipariş mi etsem napsam.:)

    YanıtlaSil
  2. @melal.. TR deki fiyatıyla değil de normal fiyatla alacaksan al tabi iyi.bir fırça ama tr fiyatı çok fazla..

    YanıtlaSil
  3. Mac'in sitesine bakınca bir de aklıma 187 ile 159 düştü nasılda kendimi itina ile batırmaya çalışıyorum aferin bana :)

    YanıtlaSil
  4. @melal.. :)) hepimiz öyleyiz canım yalnız değilsin bir de 187 yerine 130 öneririm daha küçük ama bence daha kullanışlı blogda bir kıyaslama/beraber yorumlama yazım da var hatta..

    YanıtlaSil
  5. Ben de hala güzel bir pudra fırçası arayışındayım bakalım ne zaman içime sinen bir fırça bulabileceğim

    YanıtlaSil
  6. @gözdealtunbaş.. Canım rt powder brushı önerebilirim sana yada physcian formula kabuki de olabilir

    YanıtlaSil
  7. Türkiye'de satılan fiyatı fazla abartılmış ama bende uygun bir fiyata bulursam almayı düşünüyorum. :)

    YanıtlaSil
  8. @gulce.. tr de herşeyin fiyatı abartı zaten :(

    YanıtlaSil
  9. fiyatı cok pahalıymıs ama cok guzel bir fırcaya benziyor, iyi gunlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  10. @biricitconus.. Teşekkürler gerçekten de tr fiyatları çok pahalı :((

    YanıtlaSil
  11. Merhaba ben macin magazasindan aldim bu fircayi ama aldigim ilk gunden beri kil dokuyor :( sade uygulamadim hep fondoten uzerine uyguladim napsam acaba ?

    YanıtlaSil
  12. Merhaba ben macin magazasindan aldim bu fircayi ama aldigim gunden beri suratimda kil birakiyor :(( napsam duzelir bir fikriniz varmi?

    YanıtlaSil
  13. @zeyneppeltek.. Bu da ilk bir kaç sefer kıl döktü sonra yıkayınca biraz azaldı şimdi nadiren 1 kıl falan dökebiliyor.. Bebe şampuanı ile yıka bakalım sanırım düzelir..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...