3 Aralık 2013

Kasım Ayı Bitenler..

Yine dolu dolu bir bitenler yazısı yazıyorum, bu ay tahmin ettiğimden daha fazla ürün bitirdim. Tabi bazılarının bittiğine üzülürken bazılarına da çok sevindim. Bakalım neler bitmiş ve çöpe gitmiş.


Sol baştan, Sarıkız termal su bittiğine çok üzüldüm ama yedeğim sağlam bunsuz bir cilt bakımı düşünemiyorum artık. Avene, Vichy falan kullanmıyorum artık. DUN Arganlı sıcı saç bakım kremi, oldukça memnundum ama şu sırada Giovanni marka sıvı krem deniyorum, bakalım daha sonra karar vereceğim hangisini tekrar alacağıma. İpek şampuan, sanırım DİA'dan almıştım, fena değil. Nivea Duşta vücut kremi, nemlendirmesini kış ayları için yetersi buluyorum, o nedenle bol bol kullandım ve bitirdim, belki yaza yeniden alabilirim. Sephora vücut peelingi, kokusu harika Lemone Merenge olarak geçiyor, kalıcı değil ama duşta harika kokuyor. İndirimde bulursam alırım.

Activex sıvı el sabunu, köpürmesi, temizlemesi, kokusu güzel, alınabilir. Olay anti-age duş köpüğü, Amerika'dan gelmişti, ne yazık ki TR'de yok ama benim bir şişe daha yedeğim var. Hacı Şakir Bebe şampuanı, işte bitmesine en üzüldüklerimden biri. Fırçalarımı bununla yıkıyorum ve o fırçalar günler sonra bile mis gibi kokuyorlar, daha ne olsun. Bulduğum yerde stoklayacağım. Diğer bebe şampuanlarına bakmam bile artık. Dove saç kremi, şampuanı ile kullanınca işe yarayan bir ürün, yeniden alabilirim.

Bir mucizevi ve bittiğine üzüldüğüm, üstelik şu anda yedeğim de olmayan bir ürün, Watsons süper drug kuru saç şampuanı, tam bir kurtarıcı, en kısa zamanda alınacak. Bebak yerine aldığım başka bir acıbadem sütü, fena değil ama Bebak kullanmaya devam ederim yine sanırım. Ahh hayatımın ürünü FlorMar CC krem, neyseki yedeği var, hemen açtım tabi. Yves Rocher Monoi de Tahiti, kuru yağ, şahane kokuyor seneye kalmasın diye duşta kullanıp bitirdim. Yaz gelince tekrar alacağım. Şahane nem veriyor. Wynn aseton, bunu değil ama metalik renkli kutudakini tekrar alacağım.

Sephora pore refining serum, fena değildi ama elimde buna benzer ürünler var, bitince yeniden bakabilirim. Bond deodorant, eşime alıyorum, her rengi var. Şelale aseton, Gratis hediye veriyordu bunlar bir ara oje alana. çok başarılı değil, para verip de almam. Clinique DDM, fena değil ama nemini yetersiz buldum ben. Skin Blossom göz kremi, nem vermesi iyi ama anti-aging değil, o nedenle yeniden almayı düşünmüyorum.

TBS dudak kremi, geceleri kullanıp bitirdim, limon aromalı ama elimde çook krem var bir süre almam sanırım. Ayrıca stick şeklinde olanları daha pratik buluyorum. Essence tırnak sertleştirici, çok memnun kaldığım bir ürün, başka bir versiyonunu aldım ama bunu da alırım yeniden. İnanılmayacak bir şekilde biten bir RL Apocalipse ruj, Luna isimli olan, nasıl bitti anlayamadım, şu sıra yeniden almam. Ve yine çok üzüldüğüm, üstelik de artık satışı olmayan bir ürün, Golden Rose simli mascara, dibine kadar, kuruyana kadar kullandım, kirpiklere şahane bir ışıltı veriyordu. Yeniden satışı olursa hemen alacağım.

Vanilya Club'dan çıkan Lancaster marka deneme boyu ürünler, fena değillerdi ama yorum yapacak kadar haklarında fikrim olamadı. Tonik fena değil ama.

Kutulardan çıkan muhtelif de-luxe boy ürünler, fena değiller.

İşte beğendiğim ürünlerden biri daha, kutulardan birinden gelmişti. Shui Tu ayak maskesi, çok ilginç bir ürün, bilmeyenler için bu çorap şeklinde ürünler ayağa giyilip, 1 saat kadar bekletiliyor. Ardından ayaklar yıkanıyor ve beklemeye geçiliyor. 1-2 hafta içinde o ayaklar bir soyuluyor ki inanılmaz, ama altından pamuk gibi bir deri çıkıyor. Burada önemli olan bu işlemi kesinlikle yaz aylarında uygulamamak, çünkü soyulma işlemi oldukça uzun sürüyor ve kalkan deriyi kesinlikle elinizle çekmemek, yoksa çok canınız yanar. Ben bu maskeyi kesinlikle her kış başında yapmayı düşünüyorum artık.

Bim'den alınan göz ve yüz maskesi, özellikle göz maskesinden çok memnunum ama ne yazık ki Bim'deki ürünlerin devamı olmaz.

Klasik pamuk ve kulak çubukları, tabi ki stoklarımız sağlam. Bu arada Gratis'de bir süredir Benri pamuk bulamıyorum, dağıtımda bir sorun mu olmuş nedir, o nedenle İpek pamuk aldım yoksa favorim Benri.

Watsons maske, fena değil, tekrar alınabilir. Felil Black Maske, biraz geriyor ama etkisi güzel. Hassas göz mendili, bunu denemek için makyajımı çıkardım ama çok da güzel temizlemedi.

Pure Beauty göz maskesi, çok sevdiğim bir ürün, yine stoklarımda var. Göz çevreme verdiği gergin ve rahatlamış hissi seviyorum. Burun bantları, tekrar alınabilir. Floral Grunge dövmeler, bunlarla çok eğlendim, hatta indirimde bulunca bir tane daha aldım.Çok tatlı desenler var içinde.

Bu ay bitenler de bu şekildeydi, umarım yıl sonuna kadar daha da çok ürün bitirip, yeni seneye temiz bir başlangıç yapacağım.
Sevgiler..

28 yorum:

  1. Ağzım açık kaldı ne çok ürün bitirmişsin :) Bitirme yazılarını inanılmaz seviyorum ürünler bittikçe çok mutlu oluyorum, okurken bile rahatlıyorum :)

    beautybooop.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. @beautyboop.. uzun zamandır kullandığı ürünler hepsi de.. ben de çok severek okuyorum bitenler yazılarını..:-))

    YanıtlaSil
  3. Bitenler yazıları okumayı çok seviyorum. Watsons kuru şampuan ne zamandır aklımda. Sen de beğendiğine göre baksam iyi olacak:)

    YanıtlaSil
  4. @zuhalgündoğdu.. saçım çok çabuk yağlanır benim günlük kurtarıcım oluyor o sprey..

    YanıtlaSil
  5. Benim de en sevdiğim yazılar bitenler ve alışveriş yazıları, Youtube'da da izlemeyi en sevdiklerim bunlar, okudukça ya da izledikçe kendim bitimiş gibi keyif alıyorum :)
    Nivea Duşta Vücut kremi resmen kurtarıcım oldu, aşırı kuruyan kol ve bacaklarımı kendine getirdi gerçekten, çok kullandığım için çabuk bitiyor ama muhteşem bir ürün.
    Flormar'ın CC kreminden çok memnunsunuz, denemek lazım o zaman çok merak ettim. Kuru ciltlere de uygun mu acaba?

    Gülfiz.

    YanıtlaSil
  6. oooh ne güzel temizlenmiş çekmeceler...
    O zaman gelsin yeniler ;)

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar çok biten var wauwww.
    Haci sakir şampuani bende bulunca aliyim fircalar için.

    YanıtlaSil
  8. oo ne çok ürün bıtırmıssın, gıtsın eskıler gelsın yenıler (:

    YanıtlaSil
  9. yazının sonuna gelince rahatladım resmen:)) tebrik ediyorum ve devamını bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  10. OOO, baya şey bitirmişsin abla, nivea duştayı merak ediyorum bir deneyemedim. Duş jellerim bitsin alacağım, vücut kremi sürmeye erinen biri olarak belki kısa yolu bumuş olurum =)

    YanıtlaSil
  11. Vuhuuu ne çok şey bitmiş öyle, hayran kaldım, tebrikler canım :)

    YanıtlaSil
  12. Valla şimdiye kadar okuduğum EN FAZLA ÜRÜNLÜ taze bittiler yazısı...
    Tebrik ediyorum Audrey'cim :))

    YanıtlaSil
  13. Kutulardan çıkan ürünleri hemen bitirmişsin ne güzel:) Benimkileri daha açamadım bile:( Gelsin yeniler:)

    YanıtlaSil
  14. oh oh ne guzel birsuru sey bitirmişsin canımm :)))

    YanıtlaSil
  15. @kozmetikanus..ben de bitenleri seviyorum.. Flormar cc lerden çok memnunum ben harika baz oluyorlar.. kuru ciltte problem yaratacağını sanmam ama mağazada deneyebilirsin almadan..

    YanıtlaSil
  16. @G... olanların yedeği ve yeni denenecekler açıldı bile :-))

    YanıtlaSil
  17. @makyajlıkareler.. hacı şakir süper kokuyor ben çok beğendim..

    YanıtlaSil
  18. @smilodase.. evet yenileri açtım bile :-))

    YanıtlaSil
  19. @büşrakahveci.. uzun zamandır kullandığım ürünler de yeni bitince bu kadar çok oldu bu ay..

    YanıtlaSil
  20. @begumsalurvan..:-))) teşekkürler canım...

    YanıtlaSil
  21. @yabanmersini.. vücut kremi sürmeye üşeniyorsan nivea süper olur senin için..

    YanıtlaSil
  22. @ojebalonoje..çok teşekkürler :-)))

    YanıtlaSil
  23. @sihirlimavi.. teşekkürler.. bu ay çok oldu gerçekten..

    YanıtlaSil
  24. @seregon..o kutulardan çıkanlar çok çabuk bitiyor neyse ki.. hemen kullanıyorum bitsin diye zaten..

    YanıtlaSil
  25. @balböceğiilekozmetik.. evet çok iyi oldu bir sürü yeni şeye yer açıldı :-))

    YanıtlaSil
  26. Ne güzel bir sürü ürün bitmiş gelsin yeniler :)
    Kırmızı lacivert siyah kötü renk ojeleri rahatlıkla çıkartan renk bırakmayan aseton önerebilrmisin abla
    Mavi lacivert oje sürdüğümde hep rengi kalkıyor üstüne koyu renk sürmek ya da tam çıkana kadar oje kullanmamak zorunda kalıyorum düzgün işime yarayan aseton bulamadım daha :/

    YanıtlaSil
  27. @palatosun.. benrinin koyu renk ojeler için olan asetonu veya gratisde veya watsonsda satılan wynn asetonun metalik şişede olanı şu an için en iyileri diyebilirim. bunları kullanmasan bile tırnağında oje izi kaldığında beyazlatıcı bir diş macunu ile fırçalarsan bütün leke gidecektir.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...