2 Aralık 2013

Instagramda neler oluyor??

Son zamanlarda instagramda çok hoş tagler dolaşıyor ve ben de bu taglere katılmış bulunuyorum. Şimdi instagramdan takip etmeyenler ya da kaçıranlar ya da daha detaylı bilgi isteyenler için bu tagleri tekrar görelim.

En üstte favori aydınlatıcılar var, Physcian Formula ve Benefit Ohh La Lift aydınlatıcılar favorim. La Lift'i göz altlarına, PF'yı ise elmacık kemiği, burun üstü gibi yerleri aydınlatmak için kullanıyorum. La Lift bittiğinde kesinlikle yeniden alacaklarım arasında. Orta solda aldığıma pişman olduğum-kesinlikle bir daha almayacağım ürünler var. Mac Riri Hibiscus Kiss kesinlikle tam bir hayal kırıklığı oldu, allığı zaten doğru dürüst renk vermiyordu bir de üstine bronzerdan renk bulaştı ve taşlaşma yaptı. Bronzerı bir süre kullandım aynı şekilde taşlaştı, tırnağımla kazımam gerekiyor rengi çıkartmak için resmen. Elite Fixtator için umudum vardı, makyajı da sabitliyor ama o kadar alkollü ki her kullanışımda gözümden yaş geliyor resmen. Şu anda fırça temizlemek için kullanıyorum. 
Sağ ortada ise favori farlar yer alıyor, herkesin sevdiği UD Naked 2, Sleek Vintage Romance ve Mac Constructivist favorilerim, Mac olur da biterse hemen yeniden alınacak o kesin. 
Sol altta kesinlikle yeniden alınacak ürünler var. Mac ve Benefit'i zaten söylemiştim. Onun dışında Bebak Acıbadem minik el kremi, Rimmel London Wake me up fondöten, Benri koyu renk ojeler için aseton ve FlorMar CC kremler bittikçe alınacaktır.
Sağ altta ise favori allıklarım var, yeni aldığım henüz yazamadığım Nars Soulshine ve Benefit Rockateur son zamanlardaki favori allıklarım. 
Siz de instagramda veya blogda bu tage katılmak isterseniz yazılarınızı merakla bekliyorum.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...