3 Aralık 2013

Dermaplus Professional Skin Care..

Geçen haftalarda burada anlattığım ve sevgili Serap'ın düzenlediği Clinimed ile bloggerlar güzelleşiyor etkinliğinde Dr. Elif Güner'in tavsiye ettiği SPF 30 içeren ve bir dermokozmetik markası olan DermaPlus Youth Protection denememiz için hediye edildi. Dr. Elif Güner'in ilk ve en önemli  tavsiyesi, yaz-kış cildimizi güneş ışınlarından korumamız oldu.
DermaPlus YP BB krem tarzında bir dermo-kozmetik ürünü, istenirse baz olarak da kullanılabiliyor.

İçinde kimyasal ve paraben yok, bütün cilt tiplerine uygun, hem UVA, hem de UVB ışınlarına karşı koruma sağlıyor. Renkli nemlendirici de olarak da kullanılıyor.

Rengi her cilde uyum sağlayacak şekilde düzenlenmiş ve çok çok hafif bir yapısı var.


Cildimle tamamen bütünleşiyor.

Yorumlara gelecek olursak, nemlendirici olarak kullanmadım, ayrıca bir nemlendiriciye mutlaka gerek duyuyorum. Ürünün üzerine pudra sürmeden de matlaştırıcı etkisini denedim. Öğlen saatlerinde burun bölgemde parlama başladı, o nedenle mutlaka az da olsa bir pudra geçiyorum. Ürünün en iyi kullanma şekli nemlendirici üzerine renk eşitleyici olarak kullanmak, bu bakımdan CC kremlere benzettim ben. Cildinde çok problem olmayanlar tek başına da kullanabilir, ben biraz fondöten ve pudra takviyesine gerek duyuyorum. Genel olarak memnun kaldım, genelde dermo-kozmetik ürünleri severek kullanırım zaten. Ürünü deneme imkanınız olursa, çeşitli şekillerde deneyip, size en uygun kullanma şeklini bulmanızı öneririm.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. bu kadar saglıklı bir ürünle tanısmak hakıkaten cok keyıflı ya:) sevgiler İremciğim

    YanıtlaSil
  2. daha önce görmediğim bir urun spf korumalı ürünleri eksike etmememiz gerekioyr kesinlikle malesef..

    YanıtlaSil
  3. @seraptan.. evet canım çok sevdiğim bir ürün oldu :-))

    YanıtlaSil
  4. @didemşimşek.. haklısın yaz kış güneş korumalı bir ürün mutlaka kullanıyorum ben de kesinlikle..

    YanıtlaSil
  5. Kış günü hiç aklıma gelmiyor UVB ışınlarına karşı korunmak aslında ne kadar önemli bir konu , paylaşımın için teşekkürler. Merak ettim şimdi deneme isteğim canlandı :))

    YanıtlaSil
  6. @gülümseyüzüme.. yaz kış eksik etmemek lazım güneş korumasını bugün mesela hain güneş bulutların arasından yolluyor ışınlarını :-)) beğenmene çok sevindim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...