21 Aralık 2013

BİODER’DEN 2 SORUNA 1 KAMPANYA..

Saç dökülmesi ve tüylenme probleminden yakınan kadınlara müjde Bioder’den geliyor… İstenmeyen tüy problemine etkili çözümler sunan Bioder, “Tüy Azaltan Vücut Serumu Alana, saç dökülmesine karşı Bioxcin Femina Şampuan Hediye” fırsatıyla 2 soruna tek kampanyada çözüm buluyor.




Hayatının birçok evresinde stres, düzensiz beslenme, genetik faktör ve hormanel düzensizliklere maruz kalan kadınlar tüm bu etkenler sebebiyle saç dökülmesi ve istenmeyen tüyler gibi sorunlar yaşayabiliyor. Tüy problemlerine kalıcı ve bitkisel çözümler sunan Bioder, şimdi de saç dökülmesine de çare olacak yeni kampanyasıyla müjdesini veriyor. 3 günlük pratik kullanım ile vücut bölgesinde ki tüylere 3’lü bir etki sunan Bioder, Bio Epilation vücut serumu alan herkese 25 TL tutarındaki Bioxcin’in kadınlara özel Femina Şampuanını hediye ediyor. Her iki sorunla karşı karşıya kalanlara bir tuşla iki kuş vurduracak bu kampanya ile tüylerinize veda ederken, dökülmeyen sağlıklı saçlara da merhaba diyeceksiniz.
Pratik ve etkili bir çözüm sunan Bioder vücut serumu, içeriğindeki bitki özleriyle 3’lü etki sağlayarak tüyleri azaltıyor, inceltiyor ve geciktiriyor. Farklı cilt ve kıl yapısı göz önünde bulundurularak formüle edilen Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Vücut Serumu, kıl ve ten rengi ayırt etmeksizin istenmeyen tüylere kesin çözüm sağlıyor. Kadın tipi saç dökülmesine karşı özel formüle edilen bitkisel şampuan olan Bioxcin Femina ise, saç dökülmesine engel olurken düzenli ve sürekli kullanımda foliküllerin güçlenmesini sağlayarak saç oluşumunu destekliyor. Silicium, Niacinamide ve Biocomplex B11 formülünün birleşiminden ortaya çıkan Femina Şampuan hormonel, stres ya da birçok dış etkene bağlı olarak gelişen kadın saç dökülmesine çare oluyor.



Bioder Bio Epilation Vücut Serumu Bioxcin Femina şampuan hediyesiyle tüm eczanelerde 49 TL satış  fiyatıyla tüketicilerle buluşuyor.


*Basın bültenidir.

2 yorum:

  1. Kampanya harikaymış denemek için süper fırsat teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  2. @sendeincel.. Bence de iyi fırsat :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...