17 Aralık 2013

Haftasonu Ojelerim..

Günaydın. Yılbaşı yaklaştıkça ojelerimiz de bir ışıldamaya, bir simlenmeye başladılar. Hafta sonu iki değişik oje ve onların üzerine de yine 2 değişik simli topcoat sürdüm.

İlk olarak Essence'in Justin Bieber için çıkardığı ve satışına yeni başlanan, hatta pek çok yerde de hala bulunamayan yeni koleksiyonu Beauty Beats koleksiyonunun kendinden ışıltılı ojesi 03 numara as long as you love me ve üzerinde Golden Rose Jolly Jewel koleksiyonundan 106 numara var. Bu arada ojelerin isimleri sanırım Justin Bieber'in şarkı isimlerinden alınmış değil mi? Kusura bakmayın hiç JB şarkısı dinlemedim de ...


İkinci olarak yılbaşına çok yakışan kırmızılara, mavilere ve yeşillere sahip China Glaze'den iki oje var. Yeni yılımız altın parlaklığında ve bereketinde geçsin diye altta champaigne bubbles ve üstte de Blonde Bombshell  isimli ojeleri sürdüm.

Sizce hangisi yılbaşına daha uygun? Bu arada yılbaşı ojeleri serisi bu kadarla kalmayacak tabi, devamı gelecek. Blogda ayın 23'üne kadar devam edecek China Glaze oje çekilişi için de buraya tıklamayı unutmayın.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. ikiside çok yakismish.karar veremedim hangisi daha guzel:)

    YanıtlaSil
  2. @guzele-zade.. teşekkür ederim canım.. benim için sanki sarı bir tık önde oldu ama kesin karar vermedim tabi daha ne süreceğime..:-))

    YanıtlaSil
  3. Altın sarısına bayıldım canım muhteşem olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Sari o gun icin daha uygun canim :)

    YanıtlaSil
  5. @senabilen.. teşekkürler şekerim :-))

    YanıtlaSil
  6. @misspoine.. evet altın gibi geçsin senemiz :-))

    YanıtlaSil
  7. @gülşahmeral.. teşekkürler :-)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...