12 Aralık 2013

Konjac Sponge Deneyimi..

Bu ürünü uzun süre önce bazı bloglarda okumuş ve denemeyi kafama koymuştum, tabi sonra unuttum gitti. Bayramda Antakya'da yeğenimde görünce bir kaç gün deneme imkanım oldu, ve gerçekten çok beğendim. Ondaki hassas ciltler için olan süngerdi, yüzümü yumuşacık yaptı ve İstanbul'a dönüp, bir süre sonra Lila Kutu'dan sipariş  verdim. Fiyatı 29 TL. ve kargo da bedava geliyor.
Benim aldığım karma ve yağlı ciltlere uygun olanı, buradan inceleyebilirsiniz. Kullanmaya başladığımdan beri 2 ay gibi oldu,  çok memnun kaldım, her gün yüz temizleme jeli ile beraber kullanıyorum ve gerçekten yüzümü yumuşatıp, parlattığını görüyorum. Bu süngeri aslında temizleme jeli olmadan, tek başına da kullanabilirsiniz, o şekilde de makyajı değil ama cildi temizliyor ve bakım yapıyor. Siyah nokta ve gözenek görünümünü de düzenleyip azaltıyor. Ayrıca sabah kalktığımda bu süngerle yine yüzümü bu sefer jel kullanmadan temizliyorum, sonrasında yüzümün  parladığını görebiliyorum.

Ambalajın içinden nemli olarak çıkıyor ve kullanırken de nemlendirmek gerekiyor. İşiniz bitince süngeri güzelce durulayıp, fazla suyunu sıkıp kurumaya bırakıyorsunuz.
LilaKutu süngerim için bunları demiş..
"Yeşil kilin en önemli özelliği gözenekleri yağdan kirden temizleyerek küçültmesi ve gözeneklerin tıkanması nedeniyle oluşan sivilce ve siyah noktaları azaltmasıdır. Mükemmel bir emicilik özelliği vardır. 100% Natürel Konjac liflerden yapılmıştır. Derinlemesine temizlik ve ferahlık sağlar.Renklendirici içermez. Ekstra yumuşak dokusuyla hassas şekilde peeling yapar. pH dengeleyici ve zengin nemlendiricidir. Her yaşa uygundur. 100% geri dönüşümlüdür."
"Kullanmadan önce her zaman durulayın. Süngeri cildinize küçük dairesel hareketlerle uygulayın. Kullandıktan sonra hassas bir şekilde durulayın (buruşturarak sıkmayın) ve havadar bir yerde iple asın (asla nemli yerde bırakmayın ). Sünger kurudukça sertleşir. Tekrar kullanmak için ılık suyun içinde tutun, yumuşadıktan sonra yüzünüze uygulayın. Süngerinizi 1-3 ay arasında veya yıpranmaya başlayınca yenileyin."

Kullanım süresi 1-3 ay arası diyor ama biraz titiz bir kullanımla 3-4 ay kadar kullanırım, sonra da yenisini alırım diye düşünüyorum.

Açık gözenek, aşırı parlama gibi sorunları olan herkese bu süngeri önerebilirim, çok memnun kaldım.
Sevgiler..


28 yorum:

  1. Son zamanlarda benim de favorim.Elimden düşürmüyorum desem yeridir :)
    Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Tam benlikmiş bu. Bir ara o kadar çok reklamı dönmüştü ki. Fazla övülen bir şeyin iyi olduğuna inanmıyorum. Ama sen de beğenip memnun kaldığına göre deneyebilirim:)

    YanıtlaSil
  3. merak ettiğim bir şey var; nemli yerde bırakmayın diyor ya; e banyolar genelde nemlidir acaba radyatöre assam banyodaki olur mu sen nerede tutuyoorsun süngerini ? :)

    YanıtlaSil
  4. Tam zamanında yazmışsın yazıyı, ben de bunu almayı planlıyodum :)

    YanıtlaSil
  5. bende kullanıyorum 2. haftamdayım killi olanını sanki sivilce oluşumunu engelliyor gibi hissediyorum tabi net bir şey söylemek için erken

    YanıtlaSil
  6. @G.. Evet aynen benim de öyle.. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. @zuhalgündoğdu.. Güvenin için çok teşekkürler ben memnun kaldım cilt tipine göre alırsan memnun kalırsın sanıyorum :))

    YanıtlaSil
  8. @pearlfairy.. Nemli dediği ıslak yerde bırakma demek istemiş ben musluğun kenarına asıyorum böylece kuruyabiliyor kullanımdan sonra.. Radyatördeki ısı çok kurutabilir sanki ..

    YanıtlaSil
  9. @mineyy.. :)) güle güle al kullan o zaman şimdiden canım..

    YanıtlaSil
  10. @begumsalurvan.. Sivilce oluşumu konusunda çok faktör var ben de kesin birşey diyemem ama yüzümü güzel arındırıyor siyah nokta falan çok azaldı..

    YanıtlaSil
  11. Aaaa ben daha önce hiç duymamışım bu süngeri:) Ayy inanılmaz merak ettim bir an önce siparişi veriyorum. Çok Teşekkürler böyle güzel bir yazı için. Bir de merak ettiğim şey acaba hangi yüz temizleme jelini kullanıyorsunuz? Ben daha önce hiç jel kullanmadım sadece bioderma temizleme suyunu kullanıyorum karar veremiyorum o yüzden, önerebileceğiniz bir ürün varsa çok mutlu olurum.Teşekkürler;)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Çok merak ettim, edinesim geldi!

    YanıtlaSil
  13. @eglog.. Beğendiğine çok sevindim. :) şu anda vichy normaderm ve gratisde satılan pierre f jelleri kullanıyorum güzel temizliyorlar ancak ikisi de çok baskın kokulu..

    YanıtlaSil
  14. @tutumlupudriyer.. Güzel bir ürün bence denemeye değer :))

    YanıtlaSil
  15. tam ben artık bir şey almayacağım diyorum böyle yazılar yazıyorsunuz ama :)

    YanıtlaSil
  16. dün bende gaza gelip lila kutu dan sipariş verdim bugün geldi ama kargodan alamadım şimdi seni okuyunca baya heyecan yaptım yarın ilk iş kargomu almak olacak :D

    YanıtlaSil
  17. Henüz denememiştim ama bu yazını okuyunca hemen kullanmak istedim, şimdi yüzümü konjac süngerimle temizlemeye giriyorum :')

    YanıtlaSil
  18. @modamasalları.. :)) pardon

    YanıtlaSil
  19. @shewgy.. :)) güle güle kullan o zaman canım

    YanıtlaSil
  20. @gozdeya.. Nasıl yani 2 haftadır denemedinmii koş hemen :)) yorumlarını bekliyorum ayrıca..

    YanıtlaSil
  21. E ben diyete girmistim :) cok merak ediyordum bu sungeri senin yazman daha bir merak uyandirdi. Tek sorun bu killi olani mi hassas ciltler icin olanu mi alsaam :))

    YanıtlaSil
  22. @balböceğiilekozmetik.. :)) ben önce bunu kullandım şimdi siyaha geçtim siyah olan daha iyi sanki

    YanıtlaSil
  23. konjac sungeri bende kullandım cok memnun kaldım canım :)
    mimledim seni bu arada:)

    YanıtlaSil
  24. @biricitconsungünlüğü.. evet kullanacağım sürekli artık.. önceki mimini dün yapabildim ancak buna da bakarım hemen..:-))

    YanıtlaSil
  25. Gecen gozdeyle harvey'de gorduk yazini gormus olsaydim alirdim muhtemelen :)

    YanıtlaSil
  26. @onorr.. Harveyde pahalıdır daha uygun fiyatlı bir site keşfettim hemen yazacağım oradan alırsın :))

    YanıtlaSil
  27. Harveyde de aynı fiyat diye biliyorum ben, ama online alışveriş sitelerinde kampanyalarla 29 tl'den daha ucuza alınabilir.
    Ben de deneyimlerimi blogda paylaştım, beklerim =)
    http://neselizebra.blogspot.com/2014/01/konjac-sponge-denendi-onaylandi.html

    YanıtlaSil
  28. @neselizehra.. aa evet onu biliyorum matchkozmetik'de daha ucuza bulmuştum yazacaktım da unuttum :-(( hafta sonu yazarım bunu o zaman..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...