28 Aralık 2013

Essence Göz Kalemleri...

Daha önce burada bahsettiğim Essence Gel Nails At Home lansmanından hediye edilen makyaj çantasından çıkan I Love Smokey serisinden 01 numaralı deep black siyah kalem ve daha sonra benim aldığım Stays No Matter What serisinden  twinkling turquoise isimli kalemleri tanıtmak istiyorum.
Genel olarak Essence'in bütün ürünlerini seviyorum. Kalemlerinden ise çok memnunum, çoğu oldukça pigmentli ve çok da kalıcı kalemler. Özellikle dudak kalemleri 1 numara, onlar varken gidip de high-end bir markaya dünya para döküp dudak kalemi asla almam mesela.

Bu ara alt kirpik dibinde kullanmak üzere turkuaz renkli kalemlere taktım, bununla 3 adet oldu, aslında hepsi için de bir karşılaştırma yapsam fena olmayacak.

Siyah kalem çok siyahmış gibi helmedi bana, biraz matlığı var sanki ama ben simsiyah kalemleri zaten kullanmıyor olduğum için rengi benim için oldukça yeterli. Turkuaz kalem ise çok başarılı, tek sürüşte renk veriyor ve çok da dayanıklı buldum. Sadece alt kirpik dibine sürdüğüm için akma, bulaşma, silinme gibi sorun da yaşamadım.

Essence kalemleri daha denemediyseniz mutlaka denemenizi öneririm, fiyatları 5-6 TL. gibi olması lazım ve performansları o fiyata göre çok başarılı.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. siyah olandan bende de var pekde siyah değil bildiğimiz gri, 2 dakikada siliniyor ayrıca

    YanıtlaSil
  2. @pudrak.. Far ile dağıtarak kullanıyorum daha kalıcı oluyot bu şekilde..

    YanıtlaSil
  3. Ben eyeliner kullanamayan düzgün süremeyen biri olarak essence kalemleri bu amaçla kullanıyorum fiyatlarına göre kalıcıkları gerçekten çok iyi.Ojelerini de sizin sayenizde keşfettim .Hele dokulu ojeleri, 165 numara ise sizin gibi benimde vazgeçilmezim.Fakat sizin son tanıttığınız Rimmel london space dust serisi İzmir de bulunamıyor :(
    Uzaktn iç geçiriyorum.

    YanıtlaSil
  4. @pinklemprie.. Ben de eyeliner çok çekmem kalem tercih ederim. Space dust serisinin İzmirde olmaması çok kötü :( watsons getirecektir mutlaka ama bana space dust ojelerle bir çekiliş fikri verdin teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  5. Mavi kalemin rengini çok beğendim, güle güle kullan canımcım :*

    YanıtlaSil
  6. @gözdealtunbaş..çok teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...