11 Mart 2015

Topicrem AC Yağlı ve Akneli ciltler için temizleme jeli ve kremi..

201'ün son haftalarında katıldığım Topicream lansmanını burada anlatmış ve yağlı&akneli ciltlere özel AC serisinin tanıtıldığını ve bu seriyi hemen ergenlik çağındaki oğluma kullandırmaya başladığımı söylemiştim.

Topicream AC 
Yazının sonunda oğlumun sivilcelerinden oluşan kırmızılıklarının geçtiğini ve o iri ve içleri dolu sivilcelerinin de sönmeye başladığını belirtmiştim. Bu durum aynen sürüyor ama o arada ürünü burnumun hemen altında ve üzerinde baş göstermekle beni tehdit eden, çıktım çıkacağım diye canımı acıtan iki sivilce gördüğü için fırsat bu fırsat deyip ben de denedim.

Topicream AC

Serinin asıl amacı tabi ergenlik çağında veya herhangi bir hormonal bozuklukta özellikle yağlı cilde sahip sivilce sorunu yaşayanları bu sivilce oluşumunun azaltılması, bunu da çok iyi yaptığını gözlemliyorum. Ama lansmana katılıp bu seriyi hemen kullanmaya başlayan arkadaşlarımdan duyduğum da her yaş için sivilceli, pütürlü o yüzde alında bulunan  pısır pısır görünüme de iyi geldiği. 

Topicream AC

İki adet çıkma belirtileri gösteren sivilcem olunca hemen yüzümü yarım pompa kadar temizleme jeli ile yıkayıp, peşinden AC  Active Care ile sivilcelerin olduğu noktalara uygulama yaptım. Sadece bir akşam ve sabah uygulama ile her iki sivilce de çıkmadan yok oldu. Gerçekten inanamadım.

Topicream AC

Bu kremi isterseniz yani sivilceleriniz yoğunsa bütün cildinize isterseniz beni gibi sadece sivilcelerin olduğu noktalara uygulayabilirsiniz.

Topicream AC

Kremin yapısı çok hafif bir jele benziyor. Hemen yayılıp emildiği içi de çok çok az uygulamak yeterli oluyor. Temizleme jeli de aynı şekilde ama benim şaşkın oğlum bilmeden her uygulamada 2-3 pompa kullandığı için yarıya indirmiş bile, ben söyleyince az az kullanmaya başladı.
Her iki ürün de biter bitmez alınacaklar listeme girdi bile, uzunca bir süre sivilce bakımımız için Topicream'e güveneceğiz gibi görünüyor.

Ürünlerin içinde paraben bulunmuyor ve marka hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Uzun süre geçmeyen, ağrılı, içi dolu akeli cildiniz varsa veya benim gibi evde bir ergen bulunuyorsa ürünleri alın kulanın derim. 
Sevgiler..

8 yorum:

  1. A..haaaa..işte beklediğim yazı..Bana bahsettiğin krem değil mi bu?Oğluma deneyeceğim hemen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @demettokgöz evet Demetcim bu düzenli kullanırsa faydasını görecektir ama hormonlar yavaşlayana kadar tam da bir çözüm yok maalesef :-)

      Sil
  2. guzel bir ürünmüş iyi gunlerde kullanın oğlunla beraber canım sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Cyrene'nin ürünleride çok iyi geliyor yağlı ciltler ve karma ciltler için denediğim ürünler sivilceleri güzel kuruttu, lekelerin rengi gittikçe açıldı. Topicremi de listeme ekliyorum denemek için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yabanmersini evet cyrene'de güzel bir marka şu anda acnecinamide kullanıyor bakalım deneme tahtası yaptım çocuğu :-))

      Sil
  4. tam yüzüme göreymiş acl alınmalı listesine girdi:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nihankeçecitali sivilceli dönemler geçiriyorsan mutlaka bak tatlım :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...